Könyvet írok

2011. március 09. 09:43

A Mikroszkóp Színpad joggal írta be magát a magyar színháztörténetbe. Interjú.

2011. március 09. 09:43

Most rossz idők járnak a színházakra, kevés állami támogatást kapnak. Hisz a folytatásban?

A Mikroszkóp Színpad joggal írta be magát a magyar színháztörténetbe, az egyetlen mai, közéleti és politikai kabarét játszó szórakoztató színház, de kabaré. És ami pesti kabaré és hungarikum, folytatása Nagy Endre, Kellér Dezső munkásságának, annak ma is szüksége van kritikus, erőteljes hangvételre. Gondolom, a hatalomnak is szüksége van rá.

Az ön kabaréi még mindig telt házakkal mennek, mégis kérdéses a színház sorsa. Mit szól ahhoz, hogy nemsokára pályázatot írnak ki a Mikroszkóp üzemeltetésére?

Kívánom, hogy valaki olyan nyerje meg, aki ért hozzá, és mindenekelőtt igazán szereti a műfajt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2011. március 09. 19:58
Hát ez a kis zsidó, POLLATSCHEK Jószéf télleg történelmet írt: érettségi és színiiskola (diploma) nélkül volt 30 évig színházigazgató! ( A törvényi feltételek szerint ez nem lenne lehetséges...) Pedig a végighazudott élete és a hamis okiratai már 2005-ben lelepleződtek a Főv. Önkormányzat előtt, de a TOLVAJ BOLSI-SZADESZ-PAJESZ haverek még státuszban tartották a 48 milliós adócsalása jogerős ítéletéig! Ezt már megírtam egyszer, alaposan, mélyen, íme: http://expect.blogter.hu/252709/a_csalo_pollatschek_tragikomedia_egy_jelenesben
Jancsipapa
2011. március 09. 18:42
A Mikroszkóp Sassal az élen ócska ripacsok bagázsa volt.
balbako_
2011. március 09. 17:17
Az a Mikroszkóp amelyik tényleg beírta magát a színháztörténetbe Hofi Gézával sírba szállt. A Sas féle vircsaftnak semmi köze a kultúrához, alpári, bunkó, gyűlölködő szemét.
Kala pál
2011. március 09. 16:43
Ne reménykedj Józsi,nem vesz 20ezer példányt az állam,hogy Kínában vagy akárhol osztogassa!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!