Náci Méltóság Menet

2011. március 07. 15:17

Állítólag a leginkább antifasiszták azok, akik látens nácik, csak elfojtanak és túlkompenzálnak.

2011. március 07. 15:17

„ha mondjuk egy teherautó platóján nem dörzsölgetik a hímtagjukhoz a mein kampfot, akkor abban nincs semmi szeméremsértő.

amúgy meg tényleg kéne egy ilyen pride. mert az nem elég, hogy otthon, a hálószobában mindenki náculhat, de nyilvánosan meg tilos. a náculás elvégre nem tanult dolog, hanem genetikai. ha valaki nem úgy születik, hogy genetikailag nemnáci, annál a dolog kétesélyes, vagy benácul, vagy nem. és hiába nyomatják a propagandát, hogy a náciság tanult viselkedésforma, nincs rá több bizonyíték, mint az ellentétére. a bűnösnépek gój és gádzsó tagjai különösen ki vannak téve a benáculás veszélyének. sőt. állítólag a leginkább antifasiszták azok, akik látens nácik, csak elfojtanak és túlkompenzálnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
advocaat
2011. március 07. 20:53
Kibaszott JÓ! :-DDDDD Heller Ágnes egy kurvanagy náci példul..... "Trükkök Százai" meg egy akkora mocskos nagy balos segg, mint a Hímalája!
Juggernaut
2011. március 07. 20:29
"Állítólag a leginkább antifasiszták azok, akik látens nácik, csak elfojtanak és túlkompenzálnak. " Nem állítólag, hanem ténylegesen. Nem látens, hanem virulens. Nem fojtanak el semmit, de racionalizálják a saját megítélésüket. A saját rasszista fajvédelmük a jó oldal. Mások velük szembeállított önvédelme a sötét oldal.
benőke
2011. március 07. 19:49
Én személyesen csak egy olyan emberrel találkoztam, aki bevallotta, hogy náci. Ő egy veterán iraeli katona volt.
Gyurcsány Viktor
2011. március 07. 19:49
Újabb mélypontot ért el a mandiner, képes volt egy, még csak nyomokban sem szellemes kommentet kitenni a cikkajánlóba, asszem ennél lejjebb már nem nagyon mehettek, fiúk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!