Flash mob MSZP

2011. május 04. 10:02

A flash semmiképp, és lassan a mob is csak töredékeiben lesz jellemző a szocialistákra.

2011. május 04. 10:02

„Nem szólt senki a szocialista pártelnöknek, hogy megelőzték: valakik - ráadásul eredetibb módon - már előjöttek a Negyedik Köztársaság ötletével. A 4K! eddigi tevékenységét figyelve persze kirajzolódik az együttműködés lehetősége, amennyiben a szocialisták érzékenyek az ilyen »progresszív« utcai performanszokra, bár a flash semmiképp, és lassan a mob is csak töredékeiben lesz jellemző rájuk.

Ez alapján a »Keresd a zászlót« szervezhetné Gripen-távlatból Vadai Ágnes, a »Vizicsata Győrben« a csalogányhangú Molnár Csabával új értelmet nyerhetne, a »Zebrakarnevált« tarthatná a csíkos hajú Dessewffy Tibor, az »MP3 Szakítás« flash mobot pedig részeg munkásőrök és dévaj könnyűipari szakmunkásnők revitalizációs mechanizmusai kísérhetnék, miközben fülükben MP3-lejátszón az Internacionálé dallamai szólnak. Veres János tarthatna spontán színesfémgyűjtést, de persze ezzel a teljesítményével az ún. Bob Sapp Push Mob-Díjra is jogosult, Szűcs Erika tömeges, beszédközbeni pogácsaköpködést irányíthatna, Steiner Pál pedig egyszerűen kihasználatlan tálentum, ha a tengerimalac-fésülésről van szó. A lehetőségek adottak, csak élni kéne vele. A 4K! transzparens-kultúrájáról pedig példát vehetnének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zénón
2011. május 04. 21:16
Talán inkább: "snail mob". (csiga-csődület :)
Simon.Templar
2011. május 04. 14:54
hehe, hát ez qrvajó!
Honfi-fi
2011. május 04. 10:20
Kínjukban próbálkoznak feltűnősködni, minden fórumon. Az utcán,neten, de annyira szánalmasak, hogy mindegyikkel beégnek sorra.
Charlie Chan
2011. május 04. 10:18
Persze, ezek a 4K! izék közölték, hogy "legyél te is alkotmányellenes". Próbáltam Carlos kollégának elmagyarázni, hogy az nem azt jelenti, de csak arra futotta neki, hogy fogyi fidesztroll vagyok. A gond az, hogy az MSZP, egy kora XX. századi párt, kora XXI. századi médiatechnikával dolgozik. Én azért nem tagadnám meg tőlük a MOB (maffia, csőcselék) kifejezést, ha mér magukra alkalmazzák. Nem tudják, de véletlenül igazat mondanak. Azok a fránya nagy számok... A flash-t viszont elírták, szerintem FLUSH-t (wc-ben leőblítés) akartak írni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!