Harry pótszer

2011. július 14. 09:23

Hogy mi ebben a csoda, a sokmilliós nézőszám, azt nem tudom megmondani.

2011. július 14. 09:23
Fáy Miklós
NOL
„Aki nincs bent, az kint van – ezzel a bölcsességgel sikerült gazdagodnom a Harry Potter befejező filmje után. Nem a történetben hangzik el a mondat, magamtól jöttem rá, amint néztem a számomra kissé logikátlanul következő eseményeket, elvarrják a szálakat, meghalnak a halálra szántak, élnek az élők, ezt várta az ember. De hogy mi ebben a csoda, a sokmilliós nézőszám, azt nem tudom megmondani.

Az ember vagy rájön arra, hogy lemaradt, hogy aki nem merítkezett meg már a kezdeteknél a Harry Potter-őrületben, nem jutott hozzá el a szülői vagy gyermeki élmény, mint édesanyám, ringatott, mesélt, s olvasta Rowling összes Potterét, annak csak ez marad, epésen szemlézgetheti a logikátlanságokat meg a dramaturgiai érthetetlenségeket. (...)

Nyilván ez a Harry Potter legfőbb titka, viszonylag átlátható alternatív világot kínál, ahol a jók elég jónak néznek ki, bár itt azért még van némi mozgási szabadság, a cipóképű Rupert Grint lehetne, mondjuk, a nagy megalkuvó is, de szerencsére nem az, az kellene még csak, hogy megtévedjen, majd rátaláljon a helyes útra, amikor így is túllépik a kétórás határt. A rosszak mindenesetre rossznak is látszanak, csorba fogakat, bőrbetegségeket és szédült frizurákat viselnek, a bölcseknek viszont hosszú a szakálluk.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2011. július 14. 13:32
Le köl tölteni oszt jóvan. Long live the illegal downloading.
vizipipa
2011. július 14. 12:34
Vérszegény volt. Mondja az aki központi szerepet vállalt a retekklub' got talent produkciójában. Az vajon mi volt, veled együtt?
drieno
2011. július 14. 11:53
"„Aki nincs bent, az kint van – ezzel a bölcsességgel sikerült gazdagodnom a Harry Potter befejező filmje után. Nem a történetben hangzik el a mondat, magamtól jöttem rá....." és azelőtt ezt nem tudtad? menj le szépen a boltba, nézd meg, nem vagyok-e ott véletlen!
NoCsak
2011. július 14. 11:00
Kedves mamakedvence lóbaba! A közszereplésekre illik rendesen felöltözni, se még a koncertekre színházba is. Írásban szerencsére nem látszik a dadogás, félmondatok, így azzal egyet is lehet érteni. Bár ilyen melegben ez nehéz téma!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!