Gratulálunk az Egyenlítő blognak!

2011. augusztus 17. 21:51

Az Egyenlítő szárnyalása mögött az van, hogy az elmúlt 5 napban fizetett hirdetéssel biztattak szavazásra a Goldenblogon.

2011. augusztus 17. 21:51
Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce

„Hihetetlen versenyzéssel a semmiből előretörve, úgy látszik meg fogja nyerni az Egyenlítő blog a Goldenblog szavazását! Míg pénteken még 2.9% alatt voltak és be se fértek a top 10-be, addig szombatra már elérték a top 10-et és a 2,9%-ot, vasárnap eljutottak az 5%-ig, hétfőre felértek 7%-ra és most ebben a pillanatban átvették az első helyet az eddig végig vezető Véleményvezértől!

Innen is látszik, a sport mindig tartogat csodás meglepetéseket, és hiába nem változott 1%-os sávnál nagyobbal senki más a mezőnyben az elmúlt héten, az Egyenlítő blog közel 7%-ot tudott növekedni és ez csupán kb 45 ezer forintjukba került. Ennyit megér egy Goldenblog-győzelem nem?

Tudniillik az Egyenlítő szárnyalása mögött az van, hogy az elmúlt 5 napban fizetett hirdetéssel biztattak szavazásra a Goldenblogon. Természetesen ezt szabad, hiszen nem tiltja semmi, csak nem biztos, hogy ez a verseny lényege. Speciel nekünk is lett volna 50 ezer forintunk erre, de nekünk már az is megtiszteltetés, hogy a 10-be beszavaztatok minket a jelen állás szerint (kopp, kopp).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2011. augusztus 18. 19:56
Most már igazán "nyakmba kell vennem az internet magyar területét", mert ezidáig nem is tudtam, hogy ilyen sok izé....blog van.....ilyen sok megmondó. Már igazán fel kell fedeznem ezeket monológokat...............khm
larry
2011. augusztus 18. 09:39
És benn van a 10-ben a Vörösfonat is! Szerencsére ez nem egy bolsevik textilipari blog, hanem Liverpool szurkolói...
bigyomail
2011. augusztus 18. 08:21
Most komolyan! A kettős mérce blog írója azon sír, hogy ez nem neki jutott előbb az eszébe? Nehéz lehet a blogírók helyzete is! :-)
Krupp Skya
2011. augusztus 18. 05:28
Javítás: Valami Egyenlítő közeli ország a tulajdonos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!