Iszonyú nagyok az elvárásaink

2011. október 24. 08:23

Ez talán szörnyű, de én hiszek a személyes kontaktusban, a tekintetben, a hangban és az érintésben. Interjú.

2011. október 24. 08:23
Pokorny Lia
MNO

– És ehhez a találkozáshoz szerinted a 21. században valóban az egyetlen megoldás az internetes társkeresés?

– Lehet, hogy most szörnyű dolgot fogok mondani, de én annyira nem értek az internethez, hogy már annak is örülök, ha az e-mailjeimet meg tudom nézni. Soha életemben nem irkáltam semmilyen bejegyzést az interneten, mert azt sem tudom hogyan kell. Ez talán szörnyű, de én hiszek a személyes kontaktusban, a tekintetben, a hangban és az érintésben. Velem szemben viszont nagyon sok ismerősöm így teremt kapcsolatot, s ezért biztos vagyok benne, hogy ennek is van létjogosultsága. Csak én nem ismerem eléggé.

– Mennyire érzed felszínesnek az emberi kapcsolatokat? Szerinted mennyire befolyásolnak minket a külsőségek?


– Iszonyú nagyok az elvárásaink, amit részben a pillanatnyi divat diktál, hogy milyennek kell lenni. De a saját magunkkal szembeni elvárások is befolyásolhatók, hiszen hiába érzem magam jól a bőrömben, ha rám szólnak, hogy felszedtem két kilót és nagy a hasam. Tehát a kérdés ekkor alapvetően az, hogy ha az embert elkezdi frusztrálni valamilyen külső nyomás, akkor enged és követni kezdi azt, vagy lázad ellene.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
morfondír
2011. október 24. 13:09
Nem csúnya, szó se róla, de én most egyéb kvalitásait dicsértem.
morfondír
2011. október 24. 12:39
A SZÓSZ?!:) -ban nagyon megkedveltem! Okos, humoros, gyors, kedves volt.
Szent Adolf
2011. október 24. 11:20
Százas talpast simán szívja a zuhany alatt, de azért megjárja.
buckafej
2011. október 24. 08:49
Azt hiszem ő is tiltakozott Dörner ellen. Kicsit csalódást keltett, de én egyébként kedvelem. Ahogy láttam a Beugróban ő egy értelmes, humoros, és még ráadásul vonzó nő is. Nekem bejön, mégha liberális is. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!