A barbárság ellenszere

2011. november 01. 10:05

Megjelentek a barbárok a magyar kultúrában.

2011. november 01. 10:05
Papp Sándor Zsigmond
NOL

„Megroggyant az értékteremtő művészet, megjelentek a barbárok a magyar kultúrában, amelynek érdekérvényesítő ereje gyengült. Három kiragadott gondolat ez arról a konferenciáról, amelyen a hazai kultúra állapotfelmérésére vállalkoztak a felszólalók.

Már az is megkönnyebbülés, hogy a jobbára kormányközeli előadók nem euforikus képet festettek az állapotokról, hanem felismerték: tovább él a kádárista örökség, mikor is a viszonyokat nem az esztétika és az érték, hanem a politika és annak holdudvara irányítja. Az is elhangzott: az elmúlt száz évben alig akadt példa arra, amiremost, hogy állami fenntartású intézmények a megszűnés határára sodródjanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2011. november 02. 09:08
Én csupán azon csodálkozom, hogy az amcsi farmer nem veszi észre, hogy szinte kizárólag zsidó filmet néz, zsidó szereplőkkel, esetleg négerekkel, prezentálva, hogy ők mindenkinek teret adnak, a négernek is, nehogy már szó érje a ház elejét.Sajnos nálunk is lassan.Csak azt tudnám mi a fene közöm van nekem az ő problémáikhoz.Ha ez lenne a minőségi szórakozás akkor vége a világnak.És ez lenne a "liberális" értékteremtés.
kalasnyikov
2011. november 02. 05:01
Való igaz szerző, elég ,ha ránézek a még mindig vendégségben nálunk tartózkodó askenázi kóros maceszgombócok arc-fanszőrzetére és elgondolkodom azon,hogy milyen lenne az ő elit kulturájuk nélkül a mi barbár nemzetünk. Mondják ezt nekünk azok, akik még sabbathon is nagykanállal meritik a perkeltzsirt a bödönből...DDDDDD Vissza rohadékok az Azov mellé. Szolzsenyicin beengedne benneteket, talán....a világkultura megmentése érdekében....DDDDDD
Karcsi75
2011. november 01. 20:47
Na, de mi is a baj a barbárokkal? "http://hu.wikipedia.org/wiki/Barb%C3%A1rok"
slomovicz
2011. november 01. 20:03
"Megjelentek a barbárok a magyar kultúrában. " Szerzőkém- Alföldire, meg a többi " Heti Hetes művészre" gondolsz? Pusztulásotokat érzitek? Elfogyott a tömegtámogatás. Nem vevők ma már az emberek, a liberális szarra? Hja - Ilyen a szent piac! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!