Nem tiszteljük a szerzői jogot

2011. november 11. 08:27

Sarkad, ugye? Az én szőnyegem megvan, a zeneszobámban van. Interjú.

2011. november 11. 08:27
Scooter
Lángoló Gitárok

„Van egy video a Youtube-on a legelső magyarországi fellépésetekről, ahol még egy szőnyeget is kaptatok. Megvan még?

Jaj igen, Sarkad, ugye? Az én szőnyegem megvan, a zeneszobámban van, azt nem tudom, hogy HP hova rakta az övét. Egyébként megnéztem én is azt a videót, eléggé meglepődtem, mert ott fel sem tűnt, hogy valaki felvette az eseményeket. Egyébként nagyon másnaposak voltunk mikor megérkeztünk, aztán mondták, hogy a polgármester látni akar minket. Gondoltuk biztos autogramot akar, meg közös képet, erre azt vesszük észre, hogy hivatalos eseménybe csöppentünk. Csak néztünk egymásra, hogy mi van. De nagyon aranyosak voltak, jó emlék.

Feltüntetek egyszer az itthon is népszerű Cobra 11 sorozatban is, sőt még egy közös dalt is előadtatok az egyik főszereplővel. Ez hogy jött?

Maga a cég aki a Cobra 11-et csinálta, ők kértek fel minket. Igazából HP-t akarták nagyon, hogy szerepeljen a filmben, és megkértek minket, illetve igazából csak HP-t, hogy legyen egy közös dal is. HP pedig magával vitt minket is, és megtörtént a nagy filmszerep és közös sláger.

Gondolom a jellegzetes megjelenése miatt hívták HP-t. Szerinted mikor fogja feladni a haja hidrogénezését?

Szerintem, ha meghal. Előtte nem hiszem, hogy lenne bármi ami miatt lemondana róla. Mikor megismertem akkor is ilyen volt a haja, és ez akárhogy is számolom nagyjából 25 éve volt. Ez több mint az eddigi életének a fele, és nem úgy néz ki, mint aki ezen változtatni akar.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Panzergeneral
2011. november 11. 12:08
Mióta zene a Scooter??? Ennyire bárki "zenész", csak egy pár program kell meg egy laptop. Valahogy a Rainbow meg a hasonszőrű zenekarok nem ezt csinálták. Igay, azok zenészek voltak - idézőjelek nélkül.
Hőhe
2011. november 11. 09:01
Igen is jó csávó a Jordan !-) http://www.youtube.com/watch?v=xgZhiYff7nM
kardosdoktor
2011. november 11. 08:35
Én nem töltök le semmit. Mert nem érdekel. Rádiózom. Bartók, Klasszik, Folk. De ebben a dologban valósul meg az az álliberális puffogtatás, hogy a kultúra mindenkié. Valóban az lett. Ezzel csak egy baj van. Gondolom Chopint kevesen töltenek le, mondjuk Amy Winehousehoz képest. Ami nem baj - nekem. Fááááájjörrrrr: :) http://www.youtube.com/watch?v=etejrbpEjww Jó ez. Nyáron kint a szabad ég alatt, mondjuk a Balaton Soundon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!