Schmitt Pál nem barátja Amerikának

2011. december 03. 16:30

Schmitt Pál erősködik. Szerinte hivatalos látogatásra utazott az Egyesült Államokba, de az amerikai politikusok és a budapesti amerikai követség erről semmit sem tud.

2011. december 03. 16:30
Lázár György
Galamus

„Schmitt Pál erősködik. Szerinte hivatalos látogatásra utazott az Egyesült Államokba, de az amerikai politikusok és a budapesti amerikai követség erről semmit sem tud. Úgy tűnik, hogy Amerikában élő lányát és unokáit látogatja a magyar adófizetők költségén.


Schmitt nem mer nyilvánosan találkozni amerikaiakkal sem, csupán egy zártkörű ebédre invitálta azokat, akik hajlandóak lefényképeztetni magukat vele. Kitünteti a magyar-amerikai kapcsolatok ápolásában jeleskedő Lauer Editet és Kurt Volker volt amerikai NATO-nagykövetet. Az amerikai republikánusokhoz kötődő Lauer és a mostanában lobbista Volker – aki megszervezte Schmitt előadását a Johns Hopkins egyetemen – nem büszkélkednek majd a magyar államfővel.

Hogy miért nem? Mert Schmitt nem népszerű Amerikában. Az a »kettősbeszéd«, amely szerint egyfelől Magyarországot az Egyesült Államok barátjának próbálja beállítani, másfelől személyesen vesz részt az amerikai külpolitikai célok aláásásában – nem működik.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2011. december 04. 02:31
ujabb fasz szociáltálib sugalmazás, amely eleve kudarcra van itélve. Miért lenne magánlátogatás egy olyan vizit, amelyben szerepel amerikai közszereplők kitüntetése,részvétel különböző közéleti rendezvényeken, konzultáció bármely hatalmi struktura képviselőivel???? Nyugodjatok békében orrszarvuak....DDDD
tarackos
2011. december 03. 22:44
Tőlem oda ki is költözhetne, egy komcsival kevesebb lenne...
Biomechanoid
2011. december 03. 22:39
A faszt kell Amerikázni? Nyugodtan írja csak le a Galamusos gyökér, hogy Schmitt Pál nem barátja a zsidóknak. Lázár Kibaszott nagy tévedésben van, amikor az amerikás magyarokat azonosítja az emigrált zsidókkal. A zsidók sem ott, sem itt nem barátai a magyaroknak. Ezért maradnak a zsidók magukra a rövidesen bekövetkező háborúban. Azért, mert az a "kettősbeszéd", amely szerint őket mindenki üldözi és bántja, ezért rettegnek szüntelenül, de közben mindent sokkal jobban tudó, kiválasztottsági tébolytól világuralomra törő militáns gyilkosok - nem működik.
OrangeOrder
2011. december 03. 22:21
*ásít* Ezt játszottátok 2002 előtt is, hogy Clinton, Bush meg a faszom tudja, melyik nagynevű tömeggyilkos szereti-e Orbánt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!