Levették a térképekről is a Magyar Köztársaságot

2012. január 01. 17:51

Kiéheztetik azt a kultúrát, amelyben jól érzem magamat, megerőszakolták a színházaimat, gyalázzák az írókat, akiket olvasok, meghurcoltak nemzetközi hírű tudósokat, akikre büszke vagyok.

2012. január 01. 17:51
Pikó András
Facebook

„Kirúgták a feleségemet, megszüntetik a rádiót, ahol dolgozom. megszüntették a hivatásom alapját, a sajtó szabadságát. Bezsaroltak, elvették a nyugdíjamat és nem rajtuk múlt, hogy nem végleg. Lenyúlják a magánnyugdíjamat. Megszüntették azokat a kisegyházakat, amelyeknek karitatív tevékenységük miatt az egy százalékunkat adni szoktuk. Kiéheztetik azt a kultúrát, amelyben jól érzem magamat, megerőszakolták a színházaimat, gyalázzák az írókat, akiket olvasok, meghurcoltak nemzetközi hírű tudósokat, akikre büszke vagyok. Folyamatosan csökken a pénzem értéke, leértékelődik a megtakarításom. Ahelyett, hogy javítanák, rontják a gyerekeim oktatását . Rendőrt küldenek oda, ahová segítőket kellene. Justicia kezéből kicsavarták a mérleget, de élezik a kardját, melyet ellenünk fordítanak. Közös alkotmány helyett maguknak írtak egyet. Felrúgták a a pályán a politikai ellenfeleiket és felrúgták a választási törvényükkel a fair politikai verseny szabályait is.

Elvették életem nagy történetét, a rendszerváltást. Levették a térképekről is a Magyar Köztársaságot. 

Ez történt 2011-ben és nem akarom se szépíteni, se lekerekíteni ezt a történetet. 

De még nincs vége...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutya
2012. január 02. 18:15
Egyre jó ez a tömeghiszti: A magyar emberek láthatják, nem lehet kesztyűs kézzel bánni ezekkel az emberi selejtekkel.
lajkakutya
2012. január 02. 18:12
Pikó, maradjunk abban, hogy a Klubrádió legkisebb képességű munkatársa voltál, neked tényleg nehéz lesz elhelyezkedni. A feleségeddel nyissatok cukrászdát Bécsben, jó nyelvetek van hozzá.
oxycoccus
2012. január 02. 09:30
"...meghurcoltak nemzetközi hírű tudósokat..". Milyen tudósokat? Vagy csak nekem nem jut eszembe?????? Teller Ede levélről van szó vagy miről?
Ouroboros
2012. január 02. 09:23
Éljen bizony, továbbra is a te beteg kis agyadban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!