Az européer politikus

2012. január 02. 17:09

Az européer politikus nem pazarolja az adófizetők pénzét, kivéve ha otthon klimatizálni kell a kacsaólat.

2012. január 02. 17:09
Porpanek José Armando
Gondola

„Az européer politikus harcol a demokráciáért Irakban és Líbiában, kivált ha ott olaj van.

Az européer politikus nem pazarolja az adófizetők pénzét, kivéve ha otthon klimatizálni kell a kacsaólat.

Az européer politikus távozása után is csak a köznek él, és nem fogad el pénzt pénzügyi cégektől, kivéve ha az a JP Morgan vagy Zürich Financial Services.

Az européer politikus múltja tiszta, főleg ha az államérdek úgy kívánja.

Az européer politikus küzd az emberi jogokért, kivéve ha az Guantanamóban van.

Az européer politikus harcol a szabad sajtóért, főleg ha az a tulajdonában van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2012. január 02. 20:23
Találó.
slomovicz
2012. január 02. 19:13
A cikkben felsorolt politikusi tulajdonságok, pontosan illenek a mi vörösfasisztáinkra. Ez van- amikor a maffia köntösként használja a politikát a valóságos tettei elfedésére, és évtizedekre beépül a politikába. Ezért véli úgy a polgár , hogy a politika piszkos dolog. Az Öszödi beszéd és az elmúlt nyolc év alapján- mi mást gondolhatna.
bookmark
2012. január 02. 17:34
Mikozben az EU visszavonhatatlanul omlik ossze es a lakosai nagy resze 90% meg mindig azzal a dajka mesevel megy aludni, hogy meg lesz mentve, addig a legujjabb olasz vicc igy szol. Az USA-ban ujra kiadtak a legujjabb porno nagydijjat. A masodik hely Rocco Siffredi-e lett mivel tobb ezer novel volt eddig. Az elso helyet Mario Monti kapta, mert kepes meg.....ni tobb mint 50 millio olaszt a megszoritasaival es a vagyon adoival. A szakerto kormany jol megszakertette oket, de meg most is felsirnak, hogy hat nalunk micsoda anti-demokracia van es fel sem tunik nekik, hogy olyan kormanyuk van, amit Brusszelbol kuldtek oda. Ja, hogy a Napolitano Elnok kollaboralt Brusszelel, az mar a demokracia netovabbja, ugye? Berlusconi karacsonyi beszedeben felhozta, hogy a nemetekkel osszehasonlitva igen magas spread miatt mondott le, most ez tovabbra is magas. Vagyis, akik lemondasra birtak ot, most vessenek magukra es fizessek az uj adokat, mert ok tehetnek rola. A gazdasagi hanyatlas meg megy maga utjan tovabb.
Merlin
2012. január 02. 17:22
Mit akart mondani ? semmi értelme, nem szellemes, közhelyes. Célzás akart lenni valakire ? gyenge eresztés, ilyet bárki tudna írni a mandiner törzsgárdából, sőt, sokkal jobbat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!