Karácsonyi holokauszt

2012. január 02. 15:59

Öles betűk a lapok tetején: KARÁCSONY. A tartalom egy szóval sem emlékezik meg Jézus születéséről.

2012. január 02. 15:59
Vona-Szabó Krisztina
Lélekgardrób

„Népszava – december 24. SZÉP SZÓ melléklet – a négyoldalas kiadvány a Kerényi Imre által rendelt übergagyi festmények inverzeként készült Visszakézből című gyűjtemény képeit használja illusztrációként. S mi van a főoldalon, a vezércikk kellős közepén? Hát persze, hogy a Holokauszt című festmény.

Öles betűk a lapok tetején: KARÁCSONY. A tartalom egy szóval sem emlékezik meg Jézus születéséről, de azért a rettenetesen gonosz, újra és újra fasizálódó, kollektíve bűnös magyar népnek még oda kell cse…ni egyet a szeretet ünnepe alkalmából: Nesztek, holokauszt! Egymás mellé fektetett gyermektetemek. Boldog karácsonyt, Népszava-módra! Elintézhetném azzal, hogy erőltetett hatásvadászat, ami éppen az arroganciájánál fogva már egyre kevesebbeket érint meg, de nem intézem el ennyivel. Nem éreztem bűntudatot a festmény láttán. Mert nincs közöm ahhoz, amit nap mint nap megkapunk, akármerre járunk az országban. Hogy szégyelljük magunkat, mert jön Imre Kertész, s azt mondja. Mert jön Kertész Ákos, s azt mondja. Mert jön az összes zsidó szervezet összes izraeli retyerutyája, s azt mondják. Sőt, utasítgatnak, rendelkeznek, leszidnak, fenyegetnek. S nincs üresjárat. Már karácsonykor sincs. Nem szégyellem magam, egyáltalán nem. A holokausztozók, Népszava-szerkesztők s politikai megbízóik a számukra kínos dolgokat elintézhetik egy Na és-sel? Mesterházy Attila lezázriveczezi a férjemet a Parlamentben. Mikor kérdőre vonják, miért is, azt mondja, elege van abból, hogy őt, aki 1974-ben született, folyton lekommunistázza a Jobbik. Mert nincs köze ahhoz az időszakhoz. Akkor miért gondolják akárkik is, hogy ma, Magyarországon bárkit is zsarolhatnak még karácsonyi számba csempészett holokauszt-festményekkel? Nincs közünk hozzá. Ellenben rettentően ízléstelennek, s szegénységi bizonyítványnak találjuk. Snitt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2012. január 02. 20:58
Nem a szívem közepe a Jobbik és Vona sem, de fentiekben a feleségének tökéletesen igaza van. Azonkívül normális embernek nem stílusa a más feleségének alávaló gyalázása.
figyelmeztetés
2012. január 02. 19:45
Többnyire a szélsőjobbos sajtóból értesülök, hogy a zsidók holokausztoznak. Ha a széljobb nem hívná fel rá állandóan a figyelmemet, észre sem venném a témát. Ki olvas manapság Népszavát, Vonáékon kívül? Kit érdekel, hogy Mucsaröcsögén tartottak egy holokauszt-megemlékezést? Ezekből a szélsőjobb csinál országos eseményt.
nyugi
2012. január 02. 19:11
Meg az, hogy az ük-ük-ük nagynénéd segge beszorult a Vereckei hágóba.
Hogyisvan
2012. január 02. 18:10
Ez a liba parlamenti képviselő és vonagábor felesége?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!