Szarul érezheti magát Eperjes

2012. február 21. 11:38

Nekünk a színpadon kívül többet beszélgetni valónk nincs.

2012. február 21. 11:38
Galkó Balázs
Színház.hu

„…Este előadás: Fösvény. Szami (Eperjes) még most sem mer előadás előtt bejönni a büfébe, pedig régebben jött, sütizett, evett. A karácsonyi társulati ebédre, és fotózásra sem jött el… Bújkált, Nem akart (mert) senkivel találkozni. Az új vezetés társulati ülésén ott volt… Szarul érezheti magát. A jelenetünk előtt találkozunk a folyosón.

Szami:

- Balázs megkaptam a telefon üzeneted (amint kijöttem a »tárgyalásról« küldtem neki egy SMS-t: Szami! Dörnerék kirúgtak), nekem is volt velük ma egy nehéz tárgyalásom, de hidd el, a te dolgodban…

- Szami Csak nem azt akarod mondani, hogy neked ehhez az egészhez nincs közöd?

- De van, én a Döriéket segítettem…

- Na, látod… Nekünk a színpadon kívül többet beszélgetni valónk nincs.

Elmegy, nem nézek utána. Bemegyek a színpadra…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bela 1935
2012. február 22. 11:16
Az ostobak tokeje a megszolalas.kedves justicia ,koronaszep es tsai.
bela 1935
2012. február 22. 11:16
Az ostobak tokeje a megszolalas.kedves justicia ,koronaszep es tsai.
vahur
2012. február 22. 10:45
Gondolom ennek is a sok "sütizéstől" van ilyen beton arca...
1120
2012. február 22. 02:32
Ez még így lesz néhány hétig...aztán (végre) te mész el, Galkó. Aztán akkor majd te utánad nem néz senki. Munkád persze lesz tengernyi, hiszen benneteket most tálcán hordoz a szakma, hiszen ti vagytok a "mártírok"! Egyébként NEM IGAZ, hogy kirúgott a Dörner, te magad írtad, hogy azt mondták, hogy jelenleg folyamatos munkaviszonyt nem tudnak ajánlani, hiszen az egész színházat szinte az alapokról kell újraépíteni...mégis hogyan tudnának folyamatosan alkalmazni egy olyan tipikus karakterszínészt, mint amilyen te is vagy? Egyelőre kevés a darab. Az az igazság, hogy te alig vártad, hogy valami olyasmi hangozzék el a Dörnerék szájából (mint kiderült, ez az "olyasmi" nálad a "transzcendencia" szó említése volt), amire te színpadiasan felkaphatod a vizet és sértődött kisasszonyként teátrálisan rájuk b...hatod az ajtót. Így volt? Így volt... Akkor meg?! Majd nyáron lehet, hogy megint forgat valami zagyvaságot a Miki bácsi...az való neked.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!