Oszkó Péter morális fiaskója

2012. február 24. 09:45

A néhai Tom Lantos egyik beszédében „prostituáltnak” nevezte az ex-kancellárt, én sem találok megfelelőbb kifejezést Oszkó Péter jellemzésére.

2012. február 24. 09:45
Lázár György
Amerikai Népszava

„Az a gyanú is felmerülhet, hogy átjátszották a Malév piaci részesedését a Wizz Air-nek; a Malév halálosan beteg volt, de a halál bekövetkezésének körülményei nem tiszták.

A politikai befolyással való üzérkedést komolyan veszik itt az USA-ban, ideje lenne ha Magyarországon is odafigyelnének erre.  Billy Tauzin amerikai republikánus képviselő politikai szélhámosságai szavazatok millióiba került pártjának; ő az amerikai gyógyszeripar kritikusából vált annak milliomos szóvivőjévé.  A német SPD népszerüsége is nagyot zuhant, miután Gerhard Schröder volt német kancellár az orosz Gazprom lobbistájává szegődött, de előtte kancellárként orosz gázfüggővé tette Németországot.  A néhai Tom Lantos egyik beszédében »prostituáltnak« nevezte az ex-kancellárt, én sem találok megfelelőbb kifejezést Oszkó Péter jellemzésére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoCsak
2012. február 25. 09:43
OSZKÓ EGY NAIV S.FEJ. KELLETT NEKI BELEMÁSZNI A POLITIKÁBA? ÖSSZESZEDTE Ő MÁR MAGÁNAK A MILLIÁRDOKAT, SZÉP HÁZA VAN A GIGGER HEGYEN, MINDENE MEGVAN, MOST JOBB HA EGY FÉL OSZÁG LEHÜLYÉZI?
kuzmics
2012. február 25. 09:15
Vigyázat! Fordított Piszkos Fred effektus. Az amerikai népszava, ismerve a hazai megítését, azt segíti, akit szid!
gytn
2012. február 25. 08:52
Oszkó Péter morális fiaskója = ez Népszavául azt jelenti, OP valamit tett hazánkért. Csak tudnám, mi volt az. Vagy csak olyannak tett keresztbe, akinek nem kellett volna?
Claypool
2012. február 24. 19:41
Számomra hihetetlen,hogy ez az Amerikai népszavában jelent meg... De ha már így alakult valamiért,hát gondolkodjunk: Ha a ballib szellemi gyújtópontjának méltán nevezhető A N ezt le merte írni Oszkóról annak egy oka lehet. Pontosan tudják,hogy Oszkó lába alatt ég a talaj,beáldozhatónak tartják /hogy miért,talány/,és mivel nem akarják hogy a későbbiekben valamifajta hitelvesztési többlet legyen a következménye a dolognak,elébe mennek a történetnek,és jó előre elhatárolódnak Oszkótól,és köreitől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!