Eperjes kapcsolt

2012. március 21. 07:27

Valószínűleg rájött, mivel kevés igazán nívós ember vállal majd ott munkát, ezért csapnivaló színvonalú, netán gagyi produkciókban is részt kellene vennie. És ehhez azért már nem fűlik a foga.

2012. március 21. 07:27
Bóta Gábor
Népszava

„Most meg állítólag az a baj, hogy Eperjes nem akar azokkal a rendezőkkel dolgozni, akikkel dolgoznia kellene. Persze, miután igencsak kvalitásos színészről van szó, hozzászokott a legjobbakhoz. De mit gondolt, egy olyan színházban, amit szélsőjobboldali nézeteiről ismert ember vezet, a legjobb rendezők vállalnak munkát? A pályázatban ugyan parádés azok listája, akik az ígérgetések szerint az Új Színházban tevékenykednek majd, de egyeztetés nélkül írták be a nevüket.

Tarlós István főpolgármestert pedig csöppet sem zavarta, hogy így tulajdonképpen átverték, a fele sem igaz annak, amire az áldását adta. Eperjes most nyilván kapcsolt. Még az is lehet, hogy a színház politikai irányvonalával nem lenne különösebb baja, de arra valószínűleg rájött, mivel kevés igazán nívós ember vállal majd ott munkát, ezért csapnivaló színvonalú, netán gagyi produkciókban is részt kellene vennie. És ehhez azért már nem fűlik a foga. Ennyire csak van szakmai önbecsülése. Így aztán feltehetően inkább eliszkol onnan, ami már számára is minden bizonnyal vállalhatatlan.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jerom960
2012. március 21. 12:28
Ez a "szélsőjobbos" címke,tulajdonképpen mit is jelent?Csak nem azt,hogy vannak olyan emberek,akik rámutatnak(a világon bárhol)hogy kakukkfióka került a fészekbe és felzabál,tönkretesz mindent magakörül?Az ilyen Bóta-félék mindenhol a médiában meg a pénzintézetekben óbégatnak,hogy ők milyen veszélyben vannak,pedig csak vissza kéne repülniük Kakukk-országba,na ott kit rabolnának ki? Ez a gondjuk.
Tündér_Lala
2012. március 21. 10:31
Az Újszinház ügye (is) jól reprezentálja, hogy a liberális vélemény terror, politikai képviselet nélkül is mekkora hatalom. Fenyegetnek, zsarolnak, kirekesztenek mindenkit, aki a hálózatnak nem engedelmeskedik. A cikk pedig örömködik, aknamunkájuk részsikerén. Pfff...
Hunor N.
2012. március 21. 10:14
Ez az áta-Bóta nevű meghökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Belelát Eperjes fejébe. Díjat neki!
buckafej
2012. március 21. 08:53
Csodálatos az újságírás. Egy mozdulattal rúg bele az Új Színházba és az azt otthagyó Eperjesbe. Aki jobboldali az nem éehet erkölcsös. Bezzeg a baloldali emberek akkor is felmagasztosulnak, ha lopnak, csalnak, hazudnak, lásd pl. Gyurcsány Feri. Népszara, a színvonal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!