Dörnerhez lenne nehány szavam

2012. március 23. 14:11

Az alcsúti fenegyerek és szolganépe engem nem tesz rabszolgává…

2012. március 23. 14:11
Galkó Balázs
Színház.hu

Gyuri:

Miért fontos neked, hogy engem megfojtani próbálj?

Miért nem akarod, hogy József Attila verseinek hallgatásáért sorba(!) álljanak az emberek? (Csak mert Pécsett lenne, s mert a jóbarátom zenei segítségét kérem hozzá?)

Gondolod, hogy fölöttem anyagi hatalmad megváltoztat engem?

Nem látod, hogy nem tudsz megalázni?

»az utca és a föld fia vagyok…«/J.A./

Én VALÓBAN szabadságharcos vagyok… az alcsúti fenegyerek és szolganépe engem nem tesz rabszolgává…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. március 24. 10:39
Azért becsülendő, hogy ez az emberi roncs kitart a bukott elvtársak melett, persze lehet azt hiszi hogy valaha még hatalomra kerülhet a szovjeet , amerikai hadsereg és a birkatábor által megválasztott nagytudásu felülreprezentált de középpen mégjobban körülreprezentált adósság csináló banda.
jerom960
2012. március 24. 09:40
Galkó csodálkozik,hogy azok után,hogy állandóan a liberálkomcsik szekerét tolta,miközben kackiás magyar bajuszával igazi hazafinak álcázta magát,most nem kell Dörnernek,aki akkor is a nemzeti oldalon állt,amikor azért nem járt pénz,sőt semmisem.Ajánlom,vágasd le a bajuszt,növeszd meg a pajeszod és keresd meg a régi elvtársakat!
7tttt
2012. március 24. 09:25
Kijelenti,hogy nem akar együtt dolgozni vele, tüntet ellene majd elkezdi gyalázni amiért D.Gy. sem akar vele dolgozni. Ez egy érdekes életfelfogás.
cili
2012. március 24. 07:39
Beszélgettél te Dörnerrel,csak véletlenül egy diktafon is lapult a zsebedben.Emlékszel ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!