Helyesli a gyilkosságokat a Blikk publija

2012. április 25. 13:40

A magát és két gyerekét is halálba vivő apa drámája nem lehet ok arra, hogy a legnagyobb példányszámban értékesített napilap szerzője azt állítsa: a gyilkosság megengedhető.

2012. április 25. 13:40
Barb
comment:com

„A magát és két gyerekét is halálba vivő elhagyott apa drámája ugyanis nem lehet ok arra, hogy a legnagyobb példányszámban (174 ezer) értékesített magyar napilap szerzője azt állítsa, hogy a gyilkosság megengedhető. Márpedig Szemán László erre jut, amikor azt írja, hogy »a gyerekeimben, szerelmemben kárt tevőt adott esetben akár meg is ölném. Mint ahogy azt is, aki az életemre törne. Az azonban még sosem jutott eszembe, hogy nekik, a szeretteimnek ártsak«.

Nem jó üzenet ez az olvasóknak és az áldozatok hozzátartozóinak sem. De nem jó reklám ez a bulvárlapnak sem, amely ezzel kvázi azt üzeni, hogy öljetek csak, legalább lesz mit megírnunk. És végső soron nem jó reklám ez a szerzőnek sem, aki már az elején leszögezi, hogy bűnügyi újságíróként eltöltött 22 éve alatt ezernyi gyilkosság égett az agyába. Ha ennyi tragédia nem volt elég arra, hogy morálisan hitelessé válhasson ilyen kérdésekben, akkor legalább ne írna róla.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. április 28. 11:46
Szemán vezetett annál a halálos balesetnél ahol ottmaradt a kétgyerekes kollégája? Vagy csak utas volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!