„Mocskos gyilkos baloldaliak”

2012. április 11. 06:37

Kedves náci képviselőtársak: csatoljatok harcimentét, fogjátok a Mein Kampfot és a sámándobot, és lovagoljatok el egy kiadós szellemi-erkölcsi továbbképzésre - kezdhetnétek mindjárt a Bibliával.

2012. április 11. 06:37
Scheiring Gábor
Scheiring Gábor blogja

„»Mocskos gyilkos baloldaliak, szemét baloldali hazaárulók« - ekképp kommentálta mikrofon, így jegyzőkönyv nélkül, egyik jobbikos képviselőtársam egy kellemes tavaszi estelőn a plenáris vitát. Épp a gyűlöletkeltésről szóló határozati javaslat előterjesztői indoklása hangzott el, amikor kifakadt belőle a látens pártigazság. 

(...)

A fent idézett »állítást« megfogalmazó jobbikos képviselőtársam  a vita egy későbbi pontján azt fejtegette /egyébként már sokadjára (!)/, hogy »Hitlernek mindenben igaza volt, csak az eszközben tévedett kicsit«, merthogy »ezzel a holokauszttal« hatalmas fegyvert adott a zsidók kezébe. Itt közbeszúrta, hogy »sátán népe, mert én ezt gondolom a zsidókról«, elég lett volna őket kirakni Európából, folytatta, merthogy »nem európai nép«. Mindezt egy tiszaeszlári vérvádról szóló beszélgetésben, ahol azt is kifejtette, hogy »nálam vannak a dokumentumok, az egész egy rituális gyilkosság volt«.

Hiába gondolom továbbra is, hogy a Jobbik részben azért nőtt nagyra, mert a politikai elit és az újkapitalizmus kritikáját úgy mondta el, ahogy előtte más politikai mozgalom nem, és ezért a diszkurzív kirekesztés fegyvere ellenük kevés, de nekem ebből elegem van. Két éve hallgatom, ahogy a tőlem jobbra ülők egymást váltják a hol szánalmas (szentkoronázó, hazaárulózó), hol életveszélyes (fajgyűlölő: durván négerező, buzizó, zsidózó, cigányozó) megjegyzéseikkel. Két évig úgy gondoltam, hogy nem illik magánbeszélgetést kipakolni, ennek most vége. Mégiscsak a parlamentben vagyunk, és az országházi légtérbe jól hallhatóan belemondott szavakról beszélünk, amit akár egy újságíró is meghallhatna, ha nem lenne az »firkásztársadalom« a parlamenti patkó mellől kitiltva Kövér bajtárs jóvoltából. Ráadásul visszaeső elkövetőről beszélünk, akivel szemben teljesen hatástalannak bizonyult a rendszeres személyközi konfrontáció, közlemény, parlamentméltósága-szólam, házbizottsági ülés, amivel az LMP az elmúlt két évben harcolt az ilyen típusú parlamenti uszítások ellen. 

Kedves náci képviselőtársak: csatoljatok harcimentét, fogjátok a Mein Kampfot és a sámándobot, és lovagoljatok el egy kiadós szellemi-erkölcsi továbbképzésre - kezdhetnétek mindjárt a Bibliával. Vagy ha már az olvasás meghaladja a képességeiteket, és ragaszkodtok a fajgyűlölethez, akkor - hogy is szoktátok mondani a melegek kapcsán - legalább ne a szemem előtt csináljátok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bisque Béla
2012. április 12. 01:00
Tudom! Emlékszem! Még én metéltem körbe. Az apja emlékére, aki Auschwitzban halt meg még 82-ben. Az anyai ági apja, mert az apaiági az a Marosán volt, aki dédunokája volt Herzl Tivadarnak,aki anyai ágon a szalámigyáros volt a keresztneve okán, pedig Farkasházyval áll vér szerinti rokonságban. Jom Kippur-kor nálunk szoktak széderestézni, de csak Pészah után egy holdtöltével, mert a fasisztákákat ezzel lehet csak megtéveszteni, akik szabbathra várták. Hozzáteszem, hogy ősi zsidó családból származik. Gyurcsány is megemlékezett Vonáról a balatonfelvidék kóser borászata című dolgozatában, akiről minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy Herodes király leszármazottja és vérfertőző viszonyt folytatott Saullal, Elton John negyed köbükapjával. Nem tudnál valami olyat is írni, amiről még nem értesültünk az amerikai Népszavából??!!
Öreg
2012. április 11. 20:37
Vérlázítóan undorító tud lenni ez a gyerek ! Nem veszi észre, hogy a Jobbik ugyanazt csinálja-az ellenkező oldalon- mint ők. Normális ember egyiket sem tudja elfogadni. De ma ez a gyerek nagyon hülye volt: 1. a magyar jelképek közé keveri a Mein Kampfot, nyilván az is ezeréves magyar találmány.2 Különféle dolgokat hall a parlamentben, mint a hordó ügy egykori felfúvói /az ő elődei/ tették. 3. A szájára veszi a Mein Kampffal egy mondatban a Bibliát, amiért- a keresztyének nevében- szívesen bíróságra citálnám ugyanolyan okból, mint ezt a hülye Baráthot!
slomovicz
2012. április 11. 20:31
Nekem van tele a tököm, a liberális véleményterrorral. Persze - csak egy liberálisnak- egy szadesz 2.0- képviselőnek van joga kinyilatkozni- ki a náci. Ez a Szadesz csak nevet változtatott, de valójában semmit sem változott. Komolyan kérdezem Gábor! Jó Kertésztől már elhatárolódtatok???? Vagy egyetértetek azzal hogy egy zsidó az egész magyar népet gyalázhatja? Az volt , Kertész részéről tipikus közösség elleni izgatás!! Miért nem történt semmi??
1120
2012. április 11. 14:44
Elképzelem, ahogy az (általam egyébként nem túl kedvelt) jobbikosok eleget tesznek ennek a húgyagyú kriptaszökevény kérésének! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!