A tévémaci egy karót nyelt államtitkár

2012. április 11. 16:33

Ez az új tévémaci is milyen idegesítő már, biztos az Új Színházba jár, és az Esti Mese után csak átkapcsol az Echo Tévére, hogy megnézze a Korrektúrát Bayer Zsolttal. Persze hogy nem tetszik senkinek.

2012. április 11. 16:33
szabóZ
comment:com

„Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak esztrádműsort a titkos ügynökből lett miniszterelnök nevelt lányával, vagy a Fidesz retusálta addig a valóságot, amíg olyan unalmas és erőltetett nem lett, mint a Hacktion. Egyébként is már évekkel ezelőtt eladtam a tévémet.

Ez az új tévémaci is milyen idegesítő már, biztos az Új Színházba jár, és az Esti Mese után csak átkapcsol az Echo Tévére, hogy megnézze a Korrektúrát Bayer Zsolttal. Persze hogy nem tetszik senkinek. Bezzeg a régi jó öreg, filcből varrt szemű tévémaci, aki még klottgatyában tornászott, aztán pizsama helyett felvette a Vörös Október Ruhagyár bohócformaruháját, hogy leüljön a fekete-fehér Orion elé. Mert ugye az idő mindent megszépít.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2012. április 14. 11:21
szabóZ szerint: „Persze hogy nem tetszik senkinek.” szabóZ szerint akinek mégis tetszik az egy „senki”. szsbsóZ világában csak a vele egy húron pendülők lehetnek "valakik" mindenki más csak "senki" lehet.
narmer
2012. április 14. 11:01
Ennek az agyára ment minden.
A Nép- Te vagy!
2012. április 14. 00:51
PONTOSAN ilyen tartalmú észrevételt tettem erről máshol (és más néven). Örülök, hogy másnak is föltűnt ez az iszonyú hímmedvesovinizmus. Enyhén szólva nem lehet rámfogni, hogy feminista lennék, és nem csak mert nem nő, ezzel együtt. Undorító.
Atisz
2012. április 13. 20:30
Ennek is az agyára ment az Új Színház :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!