Nincs pardon

2012. április 19. 15:26

A döntésünkkel kapcsolatos, jogszabályokkal alátámasztott írásos ellenvéleményt a mai napig nem kaptunk a Zöld Pardontól.

2012. április 19. 15:26
Váczi János
Váczi János blogja

„Hát szépen kikerekedett a szemem a Zöld Pardon mai sajtóközleményén, amelyben nyitó koncertjük elmaradása miatt a Hegyvidéki Önkormányzatot, illetve a Jegyzőnket próbálják felelőssé tenni. Az a helyzet, hogy kilenc nappal a már korábban meghirdetett Tankcsapda-koncert előtt két cégen keresztül adtak be hozzánk engedélykérelmet, mi pedig azonnal, több, mint tíz pontban hiánypótlásra kértük fel őket. Erre viszont az egyik cégük visszavonta a kérelmét, a ZP-sek pedig közölték, hogy meggondolták magukat, ez szerintük mégsem engedélyköteles. Mivel a másik, nem visszavont kérelem megadására nem voltak meg a jogszabályi feltételek, nem maradt más választásunk, mint a kérelem elutasítása, és a szabálytalan építkezés leállítása. A döntésünkkel kapcsolatos, jogszabályokkal alátámasztott írásos ellenvéleményt egyébként a mai napig nem kaptunk a Zöld Pardontól. Egy hatósági ügy olyan, mint egy matematika-feladat, amelyet nem lehet megdumálni, hiszen objektív, mérhető. A gyerek rugdoshatja a padot, hibáztathatja a tanárt, de az eredmény ettől nem változik. Természetesen fellebbezési eljárásban bizonyíthatják majd az igazukat, de az ügy innentől kezdve a Kormányhivatalhoz kerül át. Tényleg sajnáljuk azokat, akik csalódottak a koncert elmaradása miatt. Higgyék el, nem rajtunk múlott!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebaj Tóbiás
2012. április 20. 08:53
Ez az eset leginkább arról szól, hogy mennyire töketlen, következetlen, és tulajdonképpen működésképtelen a fideszes apparátus (is). Ha már egy nyomorult kocsmaengedélyt ennyire nem tudnak körültekintően kiadni, betartatni a szabályokat a vendéglőssel, akkor mi a fenét várhatunk ennél komolyabb ügyekben ?
raoul renier
2012. április 20. 01:46
Minden tiszteletem mellett, de minek országos felhajtást kreálni abból, hogy nem kap engedélyt egy túlméretezett zenés kocsma? Most majd mindenféle konteók következnek, hogy a büdösnáci yakuzák / a Bilderberg csoport / Fu Manchu és csatlósai fondorlatos összeesküvést szőnek a gyámoltalan Zöld Pardon és a vele szövetséges bulizós ifjúság ármányos ellehetetlenítésére? Aki szórakozóhelyet akar nyitni, az csinálja meg szépen a hatályos törvények és az önkormányzati szabályozás szerint; ha pedig ennyi sem telik tőle, akkor ne a sajtóban hápogjon, hogy hű de kicsesztek vele.
parafin
2012. április 19. 23:42
A másodfokú egyenletnek már két megoldása van, bár a diszkrimináns értékétől függ, hogy pozitíve-e.
cutcopy
2012. április 19. 21:14
"írásos ellenvéleményt egyébként a mai napig nem kaptunk a Zöld Pardontól" Nem ehhez szoktak az elmúltnyolc évben..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!