Orbán kutya

2012. május 25. 10:17

A kutyából nem lesz szalonna. Bárhányszor ismételjük is el, hogy kedves Bodri (Viktor) legyél szíves szalonnává (demokratává) változni, nem fog.

2012. május 25. 10:17
Dési János
Dési János
Népszava

„Ezzel együtt mégiscsak ki kell mondanunk: A kutyából nem lesz szalonna. Bárhányszor ismételjük is el, hogy kedves Bodri (Viktor) legyél szíves szalonnává (demokratává) változni, nem fog.

Ezért szembe kell néznünk, hogy nekünk egy Bodrink/Orbánunk van. És erre kell megoldást találnunk. Igen, az Orbán rezsimet a lehető leghamarabb le kell váltani. De az egésznek csak akkor van értelme, ha utána valami jobb lesz. Akkor lesz esélye a mai demokratikus ellenzéknek hosszabb távon, ha világos programokat dolgoz ki az oktatás, az egészségügy, az adórendszer vagy a nyugdíjviszonyok konszolidálására. Kellenek komoly szakmai anyagok, műhelyviták. És bizony nem lehet megspórolni azokat a kommunikációs szakembereket, akik jelszavakká tudják sűríteni a legfontosabbakat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2012. május 25. 17:35
Dési számold ki, hogy ha egy kiló füstölt szalonna 1782 Ft hány kiló füstölt szalonnát lehetne veni a 22.000 milliárd hiányotokból. Persze most jut eszembe te szalonnát nem eszel a nyúltápnak meg nem tudom mennyi Ft a kilója.
drieno
2012. május 25. 15:09
az arab törzseknél még a XIX században is volt egy-egy átokmondó, aki a csaták előtt az ellenfelet alázta ez kb az a szint, vagy még az se
kzoltan111
2012. május 25. 15:07
Te timsózott úszósapkás taknyos orrú g[r]eci.Gondold meg ,hogy miket írsz abba a mocsok szemét újságnak nem nevezhető szarba
várúr
2012. május 25. 15:00
Dési egysejtűból nemhogy szalonna, kutya se lesz. Esetleg ostoros papucsállatka. MIcsoda primitív lényezet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!