Rettentően égetett!

2012. május 24. 22:16

A Szigetről is arra emlékszem leginkább, hogy utána az egyik magyar zenész elvitt minket bulizni, és megkóstoltatott velünk valami nagyon finom, de nagyon erős helyi piát…

2012. május 24. 22:16
Fun Lovin’ Criminals
Kultography

„Nem először jártok Magyarországon, a Szigeten is megfordultatok már. A fesztiválokat vagy a klubkoncerteket szeretitek jobban?

Frank: A klubokat. Sokkal intimebb az egész, tudod, hogy miattad jöttek az emberek, hogy kifejezetten a te zenédre kíváncsiak. A fesztiválokat is élvezzük, de ott sokkal általánosabb a közönség, meg nincs is igazán kapcsolatod velük.

Fast: Sokszor kérdezik tőlünk, hogy melyik fesztivált szeretjük jobban, vagy hogy össze tudjuk-e őket hasonlítani, de az az igazság, hogy fellépőként a fesztiválok nagyon hasonlóak. Persze mindenhol megvannak a helyhez köthető élmények, de a fellépés maga nem különbözik sokban. A Szigetről is arra emlékszem leginkább, hogy utána az egyik magyar zenész elvitt minket bulizni, és megkóstoltatott velünk valami nagyon finom, de nagyon erős helyi piát…

Gondolom pálinka volt…

Frank: Azt nem tudom, de rettentően égetett!

A Hard Rock Cafe-fellépés egy különleges alkalom vagy egy turné része?

Fast: Ez most egyszeri alkalom. Régóta dolgozunk együtt a Hard Rockkal, több helyen is voltunk már, mindig nagyon szeretjük az ilyen koncerteket. Ez a Hard Rock pedig különösen tetszik, főleg Prince gitárja miatt, Frank hatalmas rajongója. (És tényleg, ezen a ponton Frank felhúzott pólóujja alól egy Prince-tetoválás bukkan elő! – a szerk.) Nem mondanám, hogy most turnézunk. Régebben csináltunk olyat, hogy amikor kijött a lemezünk hónapokig csak jártuk a világot és zenéltünk, nagyon jó volt, de az teljes embert kíván. Most, hogy mindannyiunknak van más elfoglaltságunk, másik zenekaraink, családunk, sokkal kényelmesebb ez a fajta zenélés. Egy-két hetente elutazunk egy-egy városba, kicsit szétnézünk, adunk egy koncertet aztán megyünk haza, én ezt nagyon élvezem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!