Téboly

2012. június 14. 07:35

Az MSZP-nek van miért felelnie, de a regnáló hatalom képviselőinek tébolya nem tartozik ezek közé. Legföljebb annyiban, hogy lehetővé tették ránk szabadulásukat.

2012. június 14. 07:35
A szerk.
NOL

Módosító indítvánnyal színre lép Wittner Mária és Stágel Bence kormánypárti képviselő: az állam helyett fizessen – az alaptörvényhez kapcsolódó átmeneti rendelkezések értelmében »a hajdani állampárt felelősségében osztozó« – Magyar Szocialista Párt. Ennyi erővel mostantól azt a bírságot is leverhetjük a szocialistákon, amit akkor kapunk, ha áthajtunk a piroson (stílszerűen: vörösön).

Miért? Csak, mert még a világon vannak. Az MSZP-nek van miért felelnie, de a regnáló hatalom képviselőinek tébolya nem tartozik ezek közé. Legföljebb annyiban, hogy lehetővé tették ránk szabadulásukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2012. június 14. 13:40
Komolyan mondom, a baloldal újságirói megértek egy szellemi elfekvőre! Azt a világtól és valóságtól teljességgel elszakadt hisztériát, amit csak a saját elborult elméjükön belül élnek meg, mind az összesen, azt nem lehet mással magyarázni, csak azzal, hogy szellemileg véglegesen leépültek. Ha egyáltalán volt honnét le-épülni. Egyszerűen hátborzongató olvasni az őrült irásaikat. Mármint ha nekiveselkedik egyáltalán az ember a maradéknak az első mondat elolvasása után.
gvarga10
2012. június 14. 12:04
A "Téboly" a tisztelt Szerkesztőségre vonatkozik.Mert ha a pártvagyon kellett, vigyék el a többi balhét is!Csak néhány utalás arra,miért illene azokat kárpótolni, akik börtönben sinylődtek,halálra voltak itélve, megbélyegzettek lettek egész életükre-családostól!Kezdjük ott,hogy a régi rendszer tiszviselőit,fegyveres testületekhez tartozó egyéneket,értelmiségieket,egyházi személyeket, különös tekeintettel a szerzetes rendekre,stb. Jött a második forduló:1989-90! A "spontán privatizáció" alkalmából azok harácsoltak milliókat,akik birtokon belül voltak! Csak egy morzsácska a sok milliárdból:a Szak- szervezeti vagyont (székházak,üdülők,könyvtár,iroda,butorzat stb.) Nem részletezem-elúszott! Jobban tették volna az elvtársak,ha ültek volna a séjhajukon,ahelyett hogy itt hisztéri- áznak!
kjkj945
2012. június 14. 10:28
1868-ban épült fel a Magyar Királyi Országos Tébolyda, De a scientologusok 2007-beb bezáratták, azóta az épület üresen áll. ujranyitni!!! és mehet oda a nol meg a politikusok.
drieno
2012. június 14. 09:58
azért arról gondoskodtak az elvtársak, hogy az új kormánynak ne nagyon legyen mozgástere évi 3 200 milliárdot törlesztünk az IMF-nek abból a hitelből, amit voltak szívesek felszívni 6 év szisztematikus lopkodás, bocs, semmittevés után az adócsökkentő elvtársak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!