Megnyílt a ZP...

2012. június 02. 15:54

A fiatalok eszetlenül rohangálnak a bringaúton, átmásznak a kordonon alatt és azzal szórakoznak, hogy a betoncsík két széle között ugrálnak összevissza.

2012. június 02. 15:54
norbijúzer
Keróútinform

1. észrevétel: vannak kukásmellényes biztonsági őrök, akik igyekeznek terelgetni a fiatalokat, hogy ne eszetlenül rohangáljanak a bringaúton.

2. észrevétel: a fiatalok ennek ellenére eszetlenül rohangálnak a bringaúton, átmásznak a kordonon alatt és azzal szórakoznak, hogy a betoncsík két széle között ugrálnak összevissza. LEMMINGS??? (a biztiőrök próbálják őket terelgetni, de minden hülyegyereket nem lehet kézenfogva vezetni, mint a 3 évest, hogy »pistike ne fuss ki az autók közé!«...)

3. észrevétel: és ha beszólok nekik (mármint a lemmingeknek), hogy »ugrálj elém, persze!!!« – és semmi durvaságot nem mondtam (hangosan) :) , akkor meg rám van szólva, hogy miért nem lassítok. (hússzal mentem, hova lassítsak már...)

4. észrevétel: üvegszilánktenger még nem nagyon volt. bár hétvégén a a dunaparti oldalon azért akadt! (oda szerintem már nem járnak át a zp takarítói, pedig nem ártana)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. június 24. 06:19
"Ezért kell fasizmus, ott nincs ugrálás meg üvegtörés" Dehogy nincs! Csak "Kristallnacht"-nak hívják.
Bisque Béla
2012. június 24. 06:18
Még egy lepratanya........fogyasztói társadalom csírakeltető.
Hajdú Sógor
2012. június 13. 16:27
Aki annyira felnőtt, hogy este pénzért szórakozni megy, az annyira is felnőtt, hogy tud közlekedni az úton.
Feketestucni
2012. június 11. 09:37
Én nem fogok fékezni. Sőt veszek szöges téligumit :) Félre a tréfát ebben az életkorban én is idétlen voltam. Inkább táblázzák ki hogy "ZOMBIK" kiegészítő tábla "200 méteren".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!