Megpróbálják cenzúrázni a Gépnarancsot

2012. június 21. 15:13

Egy állami intézmény aljas módon megzsarolta az egyik szerzőnket: ha még egyszer írni merészel róluk, kirúgják a rokonait az állásukból.

2012. június 21. 15:13
Sas István
Gépnarancs

„Bármennyire is gyomorforgató, kénytelenek vagyunk engedni a zsarolásnak, lemondunk az adott intézmény jogsértő működésével kapcsolatos leleplező cikkek további közléséről. Egy újságíró vagy egy blogger lehet bátor, ha oknyomozásra adja a fejét, vállalnia kell a kockázatokat is. Nem lehet azonban felelőtlen, nem sodorhat bajba másokat, nem veszélyeztetheti olyanok egzisztenciáját, akiknek valójában semmi közük az egész történethez.

Így aztán itt sem közlöm, melyik szerzőnkről van szó, milyen cikkünk verte ki a biztosítékot és főleg azt hallgatom el, melyik állami intézmény sajtószolgálata figyelt fel a leleplező írásra.

Azt viszont ezúton hozom a Nagy Testvér tudomására: ha mindezek ellenére, bármilyen ürüggyel kirúgnak valakit az érintettek közül, számolniuk kell a következményekkel. Akkor borítjuk a bilit, mindent a nyilvánosság elé tárunk és rendőrségi feljelentést is teszünk. Nem csak az eredeti jogsértés, hanem zsarolás bűntettének ügyében is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2012. június 23. 14:28
Hát persze, ezeknek e seggfejeknek nem a " diktatúrákkal " van bajuk, hanem avval, ha nem Ők diktálnak.
ciseaux
2012. június 23. 14:28
Ki az isé az a Sas István? Csak nem a Transparency-FreedomHouse-Amnesty-stb. áll még ő mögötte is? Ah, kell a mártír, nagyon kell, mert Ó, ugyan mivel bizonyítanánk a fascista cenzúrát, a sajtószabadság sárbatiprását, mint sem egy valami web-es izé azt írta, hogy-al? Csak emlékeztetőül, mit művelt a Horn az MRTV-nél, mit műveltek utána a D-209-Böszme? Röhej, de a minap Fletó már a Népszabival se tudott mit kezdeni, mert az már őt temette? Szerencsére, ha a Sas nevű Nagy-Korrupció-Leleplezőnek befogják a klaviatúráját, marad még így is elég web-izélő, aki tartja majd a frontot a náci-irredenta-antiszemita cenzúrával szemben.
huttinger
2012. június 23. 14:28
Végül kirúgták a vidám buszsofőrt http://index.hu/belfold/budapest/2012/06/21/vegul_kirugtak_a_vidam_buszsofort/ Menjetek a picsába....hülye buzi humortalan fidesz köcsögök!
MakkA
2012. június 23. 14:27
Hogyezekmilyennyomorultak. 1. Fenyegetőznek amiatt, hogy megfenyegették őket? Roppant elegáns és szellemes megoldás. 2. Szerintem meg egy rokonnal közölték, hogy tessék dolgozni, nem egész nap baszni a rezet, meg a ház előtt cigizni. Erre hanyatt dobta magát, mint egy olasz focista 85. percben, hogy jajjaj engem itten bántanak, és már jó előre zsírozza, hogyha kibasszák lógásért, akkor részesüljön Vörös Segélyben. 3. Ha valaki munkahelyéről adatokat szivárogtat ki, akár a konkurenciához, akár a sajtóhoz, az ne csodálkozzon, hogy kirúgják. Ugyanis NEM azért alkalmazzák. ma
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!