Cafat Gárda

2012. július 19. 14:39

Biztos voltam benne, hogy Bándy Kata meggyilkolása kapcsán előkerül a férfibűnözés fogalma, például mert van igazság benne, meg azért is, mert a feministák szerelemgyilkos gecik.

2012. július 19. 14:39
Foray Nándor
Alternatíva

1996-ban a bűncselekmények 88,8 százalékát FÉRFIAK követték el. Hát, bizony beszédes adat. Ez idáig zene a feminista fülnek, nem? Csakhogy kihallatszik belőle egy kis disszonancia: összesen hány férfi bűnöző érte el ezt az eredményt? Abban az évben összesen pontosan 108546 férfi bűnözőt fogtak el. Számoljunk 5 millió magyarországi hímneművel, hiszen a nagyságrenden nem változtat ez a nyegle kerekítés sem. A 108546 férfi az 5 millió férfinak a cirka 2,2 százaléka. Mindössze kettő százalék. Ennyi férfi bűnöző jut nekünk egy évre. Tehát amikor azt mondjuk, hogy má’ megin’ a férfiak bűnöztek idén, akkor a férfiak kettő százaléka miatt dehonesztálunk 5 millió magyarországi hímnemű embert. Igen, igen, ez csupán egy év termése, viszont akárki meg tudja adni az 1976-tól 1996-ig regisztrált férfi bűnözők mennyiségét, ebben az esetben is elenyésző százalékot kap (1976-ban még csak 66757 férfi bűnöző volt amúgy…). A pár százezer bűnös több millió ártatlannal áll szemben, mindenkor. Ezek után érdemes elgondolkodni azon, hogy méltó-e az általánosítás.

Vagy akkor már hol, merre tart az izgalmas nőbűnözés?

A Központi Statisztikai Hivatal táblázata alapján 2007-ben az özvegyek és az elváltak köréből jogerősen TÖBB NŐT ÍTÉLTEK EL, mint férfit. Az egyedülállók és a házasok közt több férfit, nem vészesen sokkal, körülbelül 10-15 százalékponttal. A női bűnözéssel foglalkozó munkában szerepel, hogy a női bűnözők is rákaptak a primitív, brutális erőszakos bűncselekményekre, valamint »a női bűnelkövetések gyakorisága már felülmúlta a népességnövekedés ütemét«. Dr. Raskó Gabriella ráadásul közli, hogy a kutatók szerint a női bűntettek közül több marad felfedetlen, a női elkövetőkkel szemben elnézőbb a romantikus igazságszolgáltatás. Szóval számos szerző következtet arra, hogy a férfi és a női bűnözés közötti olló az ismertnél valójában jóval – és nyugaton egyre – szűkebb. Ám még ha tévednek is: FIÚ VAGYOK, NEM BŰNÖZŐ!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. július 19. 16:06
Szeretném hinni, a nők jobbak, s bizonyos fokig ez így is van. Ám az alkalom szüli a tolvajt, a lehetőség a bűnözést, s aki erősebb és magasabb a pozíciója,annak több a lehetősége. Volt egy főnöknőm, aki kihasználva helyzeti előnyét, visszaélt hatalmával egy férfi beosztottjával, ki szerette családját és restellte is a dolgot, d nem tudott lemondani a számtalan anyagi előnyről. Erősebbek a férfiak, magasabb beosztásba vannak, mint a nők, ha fordítva lenne a helyzet, nyilván a nők is visszaélnének a helyzeti előnnyel. Ettől függetlenül, kedves férfiak, nem szabad visszaélni a férfierővel.
Vizigót
2012. július 19. 15:33
Miután ma volt Mesterházy is, ez a debil is elfér.
gvarga10
2012. július 19. 15:14
Nehogy azt hidd nincs igazsága!Neked leszállt az ágyékodba az agyad!Jóval több nő követ el bűncselekményt,mint amiről hirt ad a bulvársajtÓ! Nem véletlenül.A hoppon maradt nők bosszújától az ég óvjon minden felelőtlen férfitársamat! Mert egy begerjedt him nem képes beszűkült tudati állapotában arra gondolni,hogy mi lesz a következménye,ha lefalcol! A nők következetesebben bűnöznek.Sokszor az lesz a vesztük-Mivel a férfiak toális anyagi megsemmisitésénél túlfeszitik a húrt-előveszik a női praktikát.Amivel a természet bőven ellátta őket.A virág is legizgalmasabb részével,a bibével hódit legtöbbször.A birók meg beszopják a mesét! Avagy szolidárisak velük.Nem véletlenül majdnem kizárólagosan nöi birák választják szét a valaha boldog házasságokat!
Az évek meg a rutin
2012. július 19. 15:01
Azt nem teszi hozzá ez a kis számmisztikus, hogy pl. a gyilkosságért elítélt nők túlnyomó többsége családon belüli erőszak utáni visszavágó révén került rács mögé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!