Kurvák előre

2012. július 25. 17:27

A prostitúció tiltása az egyik legjobban körberöhögött tilalom, hasonlóan komoly, mint az antiszemitizmus büntetése.

2012. július 25. 17:27
Foray Nándor
Foray blog

„A klímaváltozáshoz alkalmazkodni állítólag olcsóbb volna, mint küzdeni ellene. Ugyanez elmondható a prostitúcióról.

A prostitúció tiltása az egyik legjobban körberöhögött tilalom, hasonlóan komoly, mint az antiszemitizmus büntetése. Az antiszemiták könnyűszerrel megtalálják azokat a szinonimákat, amelyek ellen büntetőjogilag nem lehet kifogást emelni, mégis tudja mindenki, mit jelentenek. A prostikat gyűjtő ügynökségek belevésik a szerződésbe, hogy semmi szex, ők elhatárolódnak. Kezük tiszta. A munkavállalót úgynevezett eszkortként vagy sztriptíztáncosként küldik szobára. Ott ha koitusz történik, az már az ő sara. Ilyen jogi környezetben nem csoda, hogy az éjszakai pillangóknak még azok az éjszakái is álmatlanok, amelyeken véletlenül nincsenek befogva.

Mint feltártam, hiába a Bándy-ügyet (is) kísérő androfób hurrogás, a pasiknak mindössze két százaléka bűnöző. Csakhogy a koncentráció nagyban sűrűsödik akkor, amikor kurvázáshoz toborzódnak. Az efféle, hímállati ösztönt kiélő időtöltés nyilván betereli a vadbarmokat. Az ellensúlyozó szerencse, hogy a magukat eszkortoknak, illetve táncosnőknek kiadó cemendéket 80-90 százalékban nős férfiak keresik föl. Ami ugye csökkenti annak valószínűségét, hogy ezek a férfiak összeférhetetlen szociopaták. A kuncsaftoknál rettegettebbek a rejtőzködő stricik, akik hajlamosak alaposan megverni a futtatott kokottot, amennyiben az elszalaszt egy lehetőséget. A monoklik gyakoriak, az orca végleges elcsúfításával való fenyegetés se ritka. A jobb striciket is egyedül a teljesítmény érdekli, a rüfke attól független sorsa a legkevésbé sem. Emiatt önmagában nem hibáztathatók a kapitalizmusban, hiszen minden vállalkozó célja a személyes profit maximalizálása. Ez a piac: az erős győz, a gyengék nem bírják. A baj az, hogy más se vigyáz a lányokra. Ennek oka pedig feketepiacra szorításuk, ahol csakis farkastörvények uralkodnak. Azok meg köztudottan nem lányoknak valók.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2012. július 26. 05:44
ez jó....DDDDD. érzékelhető a párhuzam a kurvák és a maceszgombócok között. Ugyanaz a müfaj,csak más szegmensben...DDDDD
Fox
2012. július 25. 22:54
A pontosság kedvéért hozzá kell tennem, hogy Magyarországon magát a kurvát nem üldözik, viszont hátráltatják. A szervezés, kerítés, futtatás már illegális, így elvileg csak önállóan tevékenykedhet, úgy viszont nehezebb lenne boldogulnia, mint céhben. Főleg, hogy egymaga is adóköteles volna. De mondom, Magyarország még a toleránsabb "negyedek" közé tartozik ebből a szempontból. Amerikában rosszabb a helyzet, pedig az amerikaiak nagy része komoly adóbevételt is remélne a szakmától. 40 százalékuk legalizálná.
durrbele
2012. július 25. 19:34
Skandinávok már kitalálták nem csak az árust hanem aki vesz azt is büntetik.
Hunor N.
2012. július 25. 18:14
"A pénzük így is megvan, a biztonságuk hiányzik. A megbecsülésük, a szeretetük, mindaz, amit egy átlagos nő elvár magának. Tudniillik ők is átlagos nők." Nem. Ők nem átlagos nők. Az átlagos nő nem megy kurvának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!