Búcsú egy sportlegendától – Miért sárdobálás, miért nem tisztelet?

2012. augusztus 19. 12:44

Michael Phelpsnek a sporttörténet legkiemelkedőbb olimpikonjai között a helye, és ennek szellemében kellene őt tisztelni. Elismerés helyett abban van versengés, hogy ki tudja jobban aláásni Phelps sikereit.

2012. augusztus 19. 12:44
Balla Eszter
Heti Válasz
„Phelps óriási űrt hagy maga után. Michael Phelpsnek a sporttörténet legkiemelkedőbb olimpikonjai között a helye, és ennek szellemében kellene őt tisztelni. De a bulvár, botránykereső negativizmusa és az internet szennyáradata nemcsak a politikában, a celebkultúrában, hanem a sportban is érezteti hatását. Elismerés helyett abban van versengés, hogy ki tudja jobban aláásni Phelps sikereit.

Igazából nem is tartozik a legnagyobbak közé, biztosan doppingol, csak a különleges úszóruha segítette - állítják a »szakértők«. Igaz, hogy Londonban is négy aranyérmet nyert, de a négyszáz vegyesen még dobogóra sem került - mutatnak rá a szkeptikusok. Arrogáns, nagyképű, ostoba - írják a bloggerek.

Michael Phelps kiváló sportoló, de nem szent, aki nem követett el és nem fog elkövetni hibákat. Amikor visszavonulása után utazni akar, hogy az uszodákon és szállodákon kívül mást is lásson, hivatásos és amatőr újságírók hada figyeli majd minden lépését. Hátha megbotlik, hátha ismét lebuktatják, mint 2009-ben egy baráti bulin, ahol marihuánát szívott.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnaPinap
2012. augusztus 20. 08:35
fura ez a gyors visszavonulás. lehet h oka van?
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 19. 16:02
Doppingol az, akit rajtakapnak. Rajta azt kapják, akit ellenőríznek. Ha valahol új szereket tudnak kifejleszteni, akkor azt még az ellenőrzések sem derítik fel. Hát még ha nem is ellenőrzik...
krisztoforo48
2012. augusztus 19. 15:09
Egy kapitális csalóval kevesebb.
tóth mária
2012. augusztus 19. 14:36
ramblernek adok igazat. A "nagy úszó" úgy viselkedett, mint Eörsi Mátyás egykoron a Parlamentben/könyökölt, a fejét támasztotta, csak a kis fröccs hiányzott előle! Pont mintha kocsmában lett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!