Felmondtam az Újszínházban

2012. augusztus 27. 11:30

Nem lehet gyomorideggel bejárni egy munkahelyre, úgy, hogy rossz a köz-, pontosabban az életérzésed, és ahogy közelítesz a színházhoz, egyre rosszabbul vagy. Interjú.

2012. augusztus 27. 11:30
Derzsi János
Színház.hu

Úgy tudom, te is elhagyod az Újszínházat…

Derzsi János: Igen. Igaz, hogy pénz- és munkakeresőben vagyok, felmondtam az Újszínházban, állástalan lettem. Eddig bírtam.

Miért döntöttél így?


Derzsi János: Azért mert felfordult a világ, itt most már egybeírják az újat, meg a színházat, tehát helyesírási problémák is felmerülnek... Komolyra fordítva a szót. Nem lehet gyomorideggel bejárni egy munkahelyre, úgy, hogy rossz a köz-, pontosabban az életérzésed, és ahogy közelítesz a színházhoz, egyre rosszabbul vagy. Hétfőn olvasópróbám lett volna, kezdődnek a Jézusfaragó ember próbái, de úgy látszik az utolsó előtti pillanatban kellett meghoznom ezt a döntést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bojar
2012. augusztus 27. 20:16
Derzsi vilkágosan megmondta, nem politiki okok miatt mondott fel. Ehhez képest itt rendesen kiforgatták a történetet. Derzsi János: Semmi különöset. Mondtam, hogy méltatlan helyzet állt elő, rossz darabokban méltatlan szerepek várnának, elmegyek. Nem csináltam ebből se politikai, se elvi kérdést, bőven elegendőek a tények.
pic
2012. augusztus 27. 19:42
Ez az ember lesz az, akit a ballib tábor most körbehordoz mint a véres kardot, hogy micsoda jellem, micsoda gerinc!!! Élete árán is ellenáll a fasiszta rasszista kísértésnek, mely darabok, szerepek álarcában kísértette meg. Úgy látszik ez jövedelmezőbbnek tűnik, mint hogy "rossz darabokban méltatlan szerepek" várják. Komolyan mondom, ezt tanítani kellene. A libsik egyetemen oktathatnák.
birkakaka
2012. augusztus 27. 19:22
"Hétfőn olvasópróbám lett volna, kezdődnek a Jézusfaragó ember próbái, de úgy látszik az utolsó előtti pillanatban kellett meghoznom ezt a döntést.” Nos vagy a szerep vagy a pénz nem tetszett amit kaptál.Vagy mindkettő.A többi blabla!
kukagyerek
2012. augusztus 27. 16:47
Ki ez a Derzsi János? Jegyszedő, kulisszatologató, tűzoltó, súgó, büfés, vagy kicsoda?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!