Campus fesztivál 2012

2012. augusztus 01. 12:16

Jó helyen álltunk, még időben mentünk, úgyhogy mindent láttam és nagyon jót tomboltam. :D Adrenalin szintem az egeket verte, ugráltam, visítottam, torkom szakadtából énekeltem.

2012. augusztus 01. 12:16
Juliet89
Az élet szép. Viszonylag.

„Azt hiszem fél 9től a Pódiumon kezdődött a stand up, természetesen Kiss Ádámmal, és Hadházi Lacival. Na arra  én mindenképpen menni akartam. Ütközött az Animával, amire viszont Ágiék akartak, úgyhogy útjaink itt kettéváltak, azaz hárommá. Én+S. mentünk stand upra, Ágiék Animára, Peti Péterfyre (amit ugyancsak jó lett volna megnézni, dehát nem lehet az ember egyszerre két helyen). Hát asszem másfél órán keresztül szakadtunk a röhögéstől, nagyon jók voltak mindketten, rengeteg új poén volt, és nagyon kevés régi, úgyhogy egyértelműen megérte. :))) Utána visszamentünk az OTP sátor elé, az volt a közös találkahely. :D Ott megismertem S. egy csoptársnőjét, akivel tök jól eldumáltam, meg elbulizgattam később. Nagyon aranyos lány. :) Plusz Peti összeszedett egy másik csajt útközben, ő is nagyon kis aranyos volt, bár csak 17 éves, ez azért meglátszott. :) 

10-től Quimby volt. Erre készültünk a legjobban. :) Feltankoltunk még sörből és go. Jó helyen álltunk, még időben mentünk, úgyhogy mindent láttam és nagyon jót tomboltam. :D Adrenalin szintem az egeket verte, ugráltam, visítottam, torkom szakadtából énekeltem. :D A fekete lamournál meg a magam adomnál volt a tetőpontom ha jól emlékszem. :D Ez a koncert magában is megérte volna azt a 4-5ezret. Kb a felénél megjött S. egy ismerőse (lány, aki amúgy hajt rá :D), elmentek lecsúszni a telekomos csúszdán. Megbeszéltük, hogy utána találkozunk valahol. :D Ja egy srác mellettem pez cukorral kínált... Biztos pez volt amúgy, aha. :D Nyílván elutasítottam ezt a szuper ajánlatot. ;D”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!