Jaj, nagyon sértődős a Magyar Nemzet

2012. augusztus 03. 13:40

A hajdani polgári lap azon háborog, hogy kiváló válogatott vízilabdásunk nem nyilatkozott nekik.

2012. augusztus 03. 13:40
Tamás Tibor
Stop

»A Londonban szereplő női vízilabda-válogatott kapusa, Bolonyai Flóra csak 21 esztendős, mégsem nyilatkozott lapunk online szekciójának az utolsó hazai sajtónyilvános edzésen, mondván, édesapja érintett volt a filozófuspályázatok körüli botrányban, és a tényfeltáró cikkekben sok rossz jelent meg róla.«

Aha. Vegyünk egy nagy levegőt, és fogalmazzuk meg egy kicsit pontosabban, miről is van itt szó. Emlékszünk, hogy a Magyar Nemzet a kormánypárti kórus buzgó vezérszólistájaként milyen gyászos szerepet vitt az úgynevezett »filozófuspályázatok« kampányában. Amit Deák Zsigmond »a filozófuspályázatok körüli botránynak« nevez, az a valóságban a Rákosi-korszak szellemét idéző hecckampány volt. Az a sorozat, amit a sportújságíró úgy hív, hogy »tényfeltáró cikkek«, amelyekben »sok rossz jelent meg« a vízilabdázó édesapjáról is, nem volt más, mint hisztériakeltés, az újságírás legalja, kitartóan, címlapokon folytatva hetekig, hónapokig.

Mindezt pedig még súlyosabbá tette az, hogy ugyanaz a Magyar Nemzet egyszerűen »megfeledkezett« az egészről, amint kiderült, hogy az »ügy«, amit megpróbáltak felhabosítani, nem létezik. Szó sem volt arról, hogy tisztességes elégtételt adjanak a kipécézett célpontoknak. Hiába vártuk például, hogy a címlapjukon adjanak hírt a korábban ott terjesztett vádak alaptalanságáról is. 

Persze, végül is érthető, hogy mindazok után, amit Heller Ágnessel, Radnóti Sándorral és egy sor tudóssal műveltek, nem találják a szavakat a bocsánatkérésre. Olyan messzire mentek, hogy onnan nincs visszaút. Na de, ha egy érintett rokona, történetesen egy kiváló vízilabdázó, van annyira karakán ember, hogy mindennek ismeretében levegőnek nézi a lap munkatársait, legalább ne írjanak erről sértődött cikket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 26. 17:43
Ha egy apának ennyi esze van,hogy belekeveri a lányát a politikába az elkeserítő.Kellet a pénz az amerikai egyetemre.A kapus lányt pedig nem kell tovább szerepeltetni.Eddig is ő volt a leggyengébb láncszem.Könyörgöm milyen ország ez?Aczél-Acsádinak külön olimpiája van.Megyesi halottakat hasonlít össze egy porc leválással,Gréczy követeli magának a Gyurtát,ki vette el tőle?EMBEREK OLIMPIA VAN!!!BÉKE VAGY TE SPORT!!!Sajnos csak nálunk nem.
várúr
2012. augusztus 07. 18:58
Ballibek. Pofa súlyba. A "filozófuspaályázat" jól le lett papírozva, de még a neve is hamis. Azt a pénzt (félmilliárdot!) műszaki fejlesztésre szánták. Ebből lett egy csomó neomarxista és egyéb olvashatatlan baromság. Legyen filozófia, ott egy meg a fene, de ne technológiai innovációra szánt pénzből és főképp ne egy szűk neokomcsi-ballib körnek.
Bisque Béla
2012. augusztus 07. 17:43
" édesapja érintett volt a filozófuspályázatok körüli botrányban, és a tényfeltáró cikkekben sok rossz jelent meg róla.«" Micsoda bosszú?! A kapus nem nyilatkozik, mert5 apucit és pitiáner lopásait hírbe hozta a lap...... Hát ki nem szarja le, hogy egy 21 éves csitri mit nyilatkozik és mit nem? Egy vizilabdakapusnak amúgyis ugyanannyi köze van a kapott gólhoz, mint magának a kapunak. Ha pont telibe basszák, akko kivédi, ha mellé, akkor meg gól. De ettől még apuci közpénzt síbolt! :))
GáborGábor
2012. augusztus 07. 16:11
megjegyzem, nagyon tipikus, az olimpia kapcsán a baloldali médiának az a teljesítmény, ha egy 21 éves nevesincs kislány nem nyilatkozik a MN-nek, míg Gyurta Dani úszásában semmi különöset nem találnak, hiszen "csak két percet úszkált" a medencében... nekik ez az értékrendjük... nagyon sajnálom azokat a jobb sorsra érdemes embereket, akik ezen a szoclib csöcsön nőnek fel, lehet, hogy nem is az ő hibájuk a korlátoltságuk, csupán korpa közé keveredtek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!