Kurultaj nem, Európa igen

2012. augusztus 21. 12:52

Ma is kizárólag Szent István Magyarországának van jövője. A hippiskedés meg nem menő, még akkor sem, ha éppen neopogány.

2012. augusztus 21. 12:52
Törcsi Péter
Kerdem
„A Nyugat ilyenfajta stigmatizálása megegyezik a történelmietlen kollektív bűnösség elvével és az ebből táplálkozó harag kifejeződése a pogánykodással párosuló nyugatellenesség. Vesszőparipájuk továbbá az is, hogy a Nyugat erkölcsileg teljesen romlott és haldoklik, holott az a tévképzet miszerint a Keleten még erkölcsileg minden rendben van, bezzeg a Nyugat egy fertő, egyrészt szimplán hülyeség, másrészt abból fakad, hogy valójában a –sztánok népeit nem ismerjük annyira, mint Európát. Mivel nem ismerjük a kultúrájukat, misztifikáljuk és gyártunk az egészhez általunk kedvesnek tartott történeteket, amibe beleilleszkedik a saját félrevezetett gondolatvilágunk. A mindennapi problémáinkat régi, kitalált mesékkel vezetjük le, amiknek semmilyen valóságalapjuk nincsen. Ez egyébként nem áll messze attól a kommunista mítosz-gyártól, amelyben a munkásság mindig el volt nyomva és megpróbált tökéletes társadalmat vizionálni magának – amely társadalmi mérnökösködés ugyanúgy keresztényellenes volt, mint korunk neopogányainak képzelgései.

Egyébként meg nem hisszük, hogy arra kellene büszkének lennünk, amikor kolostorokat gyújtottunk fel Európa-szerte, vagy arra, hogy voltak olyan magyarok, akik püspökök Dunába vetésében látták a magyarság jövőjét. Persze eme »dicső múltnak« az emlegetése arra vezethető vissza, hogy akkor még komoly katonai erővel rendelkeztek a magyar törzsek, ugyanakkor szerintünk sokkal tiszteletreméltóbb az, hogy Nándorfehérvárnál megálljt parancsoltunk az akkori »pogány hordáknak«.

Annak ellenére, hogy most kormányzati stratégia a keleti nyitás még nem kell kulturálisan is egy platformra helyeznünk magunkat Nurszultan Nazarbajevvel és Türkménbasival, vegyük tudomásul, hogy ez kizárólag gazdasági kapcsolatokról szól. Azt is pontosan tudjuk, hogy az EU intézményei és Cohn-Benditei által támasztott pc zsarnokság és a nyugati keresztény értékek teljes relitivizálása veszélyt jelentenek Európa számára. De a megoldás nem a Nyugat megtagadása, mert Európát csak Európa mentheti meg önmagától, nem pedig ex-KGB-s appartcsikok által irányított közép-ázsiai kánságok. Lehet, hogy unortodox gazdaságpolitikára szükség van, de unortodox hagyománygyártásra rohadtul nincs.

A leghatározottabban azt gondoljuk, hogy ma is kizárólag Szent István Magyarországának van jövője. A hippiskedés meg nem menő, még akkor sem, ha éppen neopogány.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2012. augusztus 21. 19:52
Prológ: a kurva anyád, "Törcsi"!!! Én, mint atavisztikus archeo-pogány, a béledet ondom ki. Mi qaz, hogy AKI ITTEN MAGYAR, az HIPPY??! Hát buzikok vagyunk-e münk??! Vagy muzsikok??! Na, szépecsém: TÖRZSI Pítör: te mostan VAGYLAG zsidó-e vagy, avagy a Brassó-Törcsvár megetti Muntén Regát fija, baszki, de hogy a neved MAGYARÍTOTT, az murder sicherheit, továbbá a gyüttment öreganyád visszeres valagába húzzál mámn eeefele: MÜNK EHUN MAGYARVÁST HÚNFAJTÁK VAGYUNK, ha te meg NEM AZ, húzzál Bruxellesbe, de Ősbő és Bulcsú Antwerpennél mosták le a lovaikat a zóceányba, úgyhogy nagyon ottanse reménkedj! És örüljél, buzigyerek, hogy nem temetünk el élve. Az Ormuzd -hívek azt mondták ugyanis, hogy INKÁBB ÉGESSÜNK MEG Ahuramazda áldozataként...:)))) Hülye, tudatlan , alacsonyabbrendű, urbányász kispöcs! Turáni Alliance : IGEN! Vadidegen, nordikus-szláv-latiny Ojrópa: Hazánkhoz csatollani!
advocaat
2012. augusztus 21. 19:25
Miért nem jelenek meg, mint "advoccat" HEE??!
advocaat
2012. augusztus 21. 19:22
Ezt DIRECTUS a TURULVÁNY Ákos - őseredeti turanid Fidel Itászos kismandró tette föl, hogy lássuk: csatlakozott a NEKOHN barbarizmushoz és a Zablonczy Balázs-fajta "kurvás történelemtudomámhoz" !! Fingugrász majmok....
advocaat
2012. augusztus 21. 19:17
Prológ: a kurva anyád! Továbbá: TÖRZSI Pítör: te mostan VAGYLAG zsidó-e vagy, avagy a Brassó-Törcsvár megetti Muntén Regát fija, baszki, de hogy a neved MAGYARÍTOTT, az murder sicherheit, továbbá a gyüttment öreganyád visszeres valagába húzzál mámn eeefele: MÜNK EHUN MAGYARVÁST HÚNFAJTÁK VAGYUNK, ha te meg NEM AZ, húzzál Bruxellesbe, de Ősbő és Bulcsú Antwerpennél mosták le a lovaikat a zóceányba, úgyhogy nagyon ottanse reménkedj! És örüljél, buzigyerek, hogy nem temetünk el élve. Az Ormuzd -hívek azt mondták ugyanis, hogy INKÁBB ÉGESSÜNK MEG Ahuramazda áldozataként...:)))) Hülye, tudatlan , alacsonyabbrendű, urbányász kispöcs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!