Az ozorai példátlan

2012. augusztus 14. 13:29

Nehéz komoly gondolatokat megfogalmazni az ozorai úgynevezett pszichedelikus rockfesztiválról.

2012. augusztus 14. 13:29
Veress Jenő
Népszava

Ozorán a napfogyatkozás »központjaként« kapott helyet első ízben e fura fesztivál. Feltesszük: az akkori helyi vezetés, vagy éppen a rendőri hatalom is bírt azzal a képességgel, hogy kikeresse, ha máshonnan nem, hát a lexikonból, mi fán terem a pszichodelia. Vagy megtették vagy nem, de ennek már 12 éve, és az ozorai tábor azóta is virul.

Aki engem kérdez, semmiféle (illegális) drog élvezetének nem vagyok híve, de még csak ki sem próbáltam egyet se... Mások meg szeretik.

A hétvégén a hatalom rábambult, mi folyik Ozorán. Felemás, otromba, hatékonytalan razziázással ötszáz bizony dalolva ment fasírtba helyi bárd.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. szeptember 01. 04:14
Biztos, hogy egészséges mentalitásomnak köszönhetem, ezért én nem tudtam mi az a pszichodelia. Ki kellett gugliznom. Most már tudom. Pszichodelia az a szocliberalisták agykicsavarása. Nos, ennyivel is előbbre vagyunk Jenőke ;-))
bohocugyi allamtitkar
2012. augusztus 15. 16:29
jaj be fontos lett a torveny most egyes jobbereknek. bezzeg amikor az alcsuti kiszfiu eppen kordont bont vagy ellenall az alkotmanybirosagi dontesnek akkor kussban vagytok!!!
Arrow's
2012. augusztus 15. 16:29
Ezek után a beügyminiszer, a helyén maradhat..?!
rambler
2012. augusztus 15. 16:28
Az a helyzet Jenőke,hogy a Népszavánál pszichedelikusabb cucc nagyon régóta nincs a piacon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!