Hihetetlenül jól kezdődött! – Sziget 1. nap

2012. augusztus 13. 09:14

A jó zenéhez nem kell faxni, nem kell semmi, csak jó zenészek, akik a saját, piszok jó zenéjüket játsszák.

2012. augusztus 13. 09:14
wetpaint
fesztblog

„Az Amsterdam Klezmert sikerült kihagyni, egyszerűen azért, mert elfelejtettem, hogy hátra előre kellene menni a Világzeneire. A felejtésben közrejátszhatott, hogy meg akartam kóstolni Raj Ráchel világrekord flódniját. A hitelesítés hosszas számolgatás után történt meg, majd a hatalmas flódni kígyót kiosztották a Sziget népének. Finom volt.

Nem felejtettem el a Wattican Punk Ballet koncertjét az Openen (hogy maradhatott ez a sátor ugyanott, ahol tavaly is volt?), ami érdekesnek érdekes volt, szuggesztívnek szuggesztív, de pár szám után elég is volt.

dEUS - na ez a koncert valami hihetetlenül jól kezdődött! A jó zenéhez nem kell faxni, nem kell semmi, csak jó zenészek, akik a saját, piszok jó zenéjüket játsszák. A hatalmas A38 sátor talán ha félig volt az első számok alatt, de a végére megtelt az egész és nem volt jelenlévő, aki ne őrjöngött volna.

Hogy akkor mi volt az a 'de' pár mondattal ezelőtt? Hát az, hogy jó zene ide, jó zene oda, én kislisszoltam a sátorból, mert várt az Olimpiai sátor, benne pedig a vizilabda közvetítés. Mondhatod, hogy elvesztettük, nem érte meg otthagyni a koncertet, de ez már utólagos okoskodás, akkor nem tudhattam. Mire visszaértem már a ráadás ment, a színpad tele emberekkel, persze, hogy ők is felhívták a közönséget a végére!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!