Ne rappelj black metalra

2012. szeptember 07. 13:49

Budapesten, és emlékszem, hogy mászkáltunk a környéken és mindenki elképesztően jó fej volt, nagyon menők ott az emberek, mert tökéletesen tisztában vannak a zenénkkel. Interjú.

2012. szeptember 07. 13:49
Orifice Vulgatron (Foreign Beggars)
Lángoló Gitárok

„Ha jól tudom épp a stúdióból jössz. Az új lemez utolsó simításait végzitek?

Nem, az már teljesen kész van. Egy Dirtyphonics-remixet kellett leokéznom illetve egy másik dalt, amit Tommy Lee-nek és DJ Aerónak készítünk.

Már sokadjára fogtok fellépni Magyarországon. Van valami különleges emléked az itteni fellépésekről?

Először a Sziget fesztiválon léptünk fel Budapesten, és emlékszem, hogy mászkáltunk a környéken és mindenki elképesztően jó fej volt, nagyon menők ott az emberek, mert tökéletesen tisztában vannak a zenénkkel és nem csak úgy bulizni jönnek valahova, hanem ránk is kíváncsiak.

Az első lemezeitek még klasszikus hiphop alkotások voltak aztán az utóbbi pár évben váltottatok sokkal elektronikusabb vonalra. Várható tőletek a jövőben valami a korábbiakhoz hasonló vagy egyelőre maradnátok a mostani stílusotoknál?

Nem igazán tervezzük, mert mondjuk az Asylum Speakers című lemezünket már mi is inkább old school hiphopként jellemezzük. Egy ideje ezzel a crossover dologgal próbálkozunk inkább, ahol mindenféle elektronikus műfajjal kísérletezünk, de szeretnénk ennél egy még undegroundabb, nu skool rap felé orientálódni.

Ha jól tudom te Dubaiban születtél és sokáig ott is éltél, majd egy rövid metálzenekari pályafutás után a helyi drum and bass színtérben lettél ismert.

Kicsit erős lenne Dubaiban bármiféle zenei színtérről beszélni, pláne úgy, hogy igazából mi páran voltunk a drum and bass szcéna akkoriban. Én és a haverjaim, nekik a haverjaik illetve pár véletlenszerűen odatévedt emberből állt mindössze az Emírségek drum and bass közönsége. Ráadásul az embermennyiség mindig stagnált, hiszen 18 év után mindenki külföldi egyetemre megy, ezért képtelenség lenne ott tartós rajongói bázist kiépíteni bármilyen zenei műfajnak. Ez annak ellenére sem fog változni, hogy ma már az összes magára valamit is adó DJ-producer fellépett már Dubaiban, mint a Chase & Status, Example vagy deadmau5.”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!