Levél „Tóth Lucának”

2012. október 09. 21:36

Szeretnétek végre lesüllyedni az SZDSZ szintjére, és bolsevik-náci kategóriákra osztani a magyar társadalmat.

2012. október 09. 21:36
hoLDen
Teadélután

„Kedves »Tóth Luca«!

Elég nagy tévedésben vagy. Felsorolsz egy jó csomó embert, az LMP szimpatikus képviselőit, majd nyilvánosan, névtelenül megvádolod őket azzal, hogy a párt »népies - MDF-utód szárnyának« képzelik magukat, és folyamatosan próbálják ellehetetleníteni a másik, »jóval szerethetőbb oldalt«.

Nem, »Luca«. Itt ti vagytok azok, akik folyamatosan fúrjátok a másik oldalt, akik folyamatosan szívjátok a fogatokat, hogy az értelmesebbje ellenzi a »demokratikus ellenzék« néven futó bohózatba való bekapcsolódást, akik szeretnétek végre lesüllyedni az SZDSZ szintjére, és bolsevik-náci kategóriákra osztani a magyar társadalmat, ahol ti lehettek a »folyton bántott, belvárosi libsinek csúfolt szegény belvárosi libsik«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kandeláber
2012. október 10. 10:39
A cuciknak és a gyurcsányista alakulatnak is fáj, hogy ezek még nem soroltak be mögéjük. Az a mulatságos, hogy a ballerek most az orbáni "egy a tábor, egy a zászló" dumát dalolják egymást túlharsogva, csak abban nem tudnak megegyezni, ki legyen a vezérürü, akinem a kolompja után mennek a többiek.
vigyor
2012. október 10. 08:31
Hmmmm, kezd tetszeni az LMP:-))))) Végre a sok hiszti akció mellett eljutott a saját identitásához is, miszerint semmilyen módon nem támogatni azokat a pártokat, csoportokat, szervezeteket, akik az elmúlt húsz év klientúra építését akarják folytatni! Ez az, ezt várom tőlük én, mint szavazó.
Sándor
2012. október 10. 08:00
Szeretnétek végre lesüllyedni az SZDSZ szintjére.. és bolsevik-náci kategóriákra osztani a magyar társadalmat??
Obulus
2012. október 09. 21:55
Sajnos pont az LMP-sek szítják a feszültséget, az összefogás ellen dolgoznak. Kedves LMP! Ha nem csatlakoztok az ellenzéki összefogáshoz, ne számítsatok arra, hogy 2014-ben is rátok szavazok majd, mint tettem 2010-ben. Ezt vegyétek fenyegetésnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!