Az LMP vízben nem oldódik, önthetsz ránk két vödörrel is

2012. október 09. 21:40

Az LMP-re nem jellemző, hogy valami agyafúrt kisebbség igyekezne átvenni a párton belül a hatalmat.

2012. október 09. 21:40
Member
Lehet Velem

„Tóth Luca, hát, akárki is légy, kitettél magadért. Már majdnem elhittem, hogy egy komolyabb vitapartner élt kevéssé korrekt eszközzel, mivel a szóhasználat (»megtesszük a létező legostobább szívességet a viktoriánus rendnek, a maszopnak meg a náciknak«) pár kollégámtól ismerős, de ők ennyire nem ostobák. Kedves Luca, szó sincsen hatalmas népi/konzervatív rohamról, mivel az LMP-re nem jellemző, hogy valami agyafúrt kisebbség igyekezne átvenni a párton belül a hatalmat, már csak azért sem, mert erre az Alapszabály megfelelő gátakat tartalmaz.

Nyilvánvaló, hogy írásoddal el akarod távolítani az LMP-től baloldali szavazóit, eléggé aljas módszerrel, »Így került a megyei vezetésbe több olyan figura (Baranya, Veszprém), akinek inkább volna helye a Jobbikban mint itt.« Nos, nem definiáltad, miként lehet valaki »jobbikba való«, így ezt nevezném buta személyeskedésnek, nem érvnek. Igen, Veszprémben holnap lesz egy provokatív plakáttal megáldott beszélgetés, de attól még, hogy az LMP aggódik a kisebbségpolitikában nem éppen konstruktív szomszédos magyarságpolitika miatt, még nem leszünk jobbikbérencek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OmegaMale
2012. október 10. 08:26
"mivel a szóhasználat (»megtesszük a létező legostobább szívességet a viktoriánus rendnek, a maszopnak meg a náciknak«) pár kollégámtól ismerős, de ők ennyire nem ostobák." Te viszont pont ennyire ostoba vagy, hogy visszaigazoltad a pártod belső befelé irtámnyuló beszédstílusát (kifogásoltátok valaha a kettős beszédet?). Nem is tudom eldönteni, hogy az fáj Neked, hogy más beszélte ki a témát, vagy hogy Te magad beszélted ki a témát, vagy csak úgy az igazság fáj, hogy SEMMIVEL se vagytok különbek a többi pártnál. FAILemberek XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!