Elnézést kérek

2012. október 31. 18:45

A Hajdúdorogi Újság közéleti lap, politikai cikket nem tartalmaz.

2012. október 31. 18:45
Ráczné Pogácsás Andrea
NOL

„A Hajdúdorogi Újság 2012. októberi számában megjelent egy cikk, Benedek Elek nyomában címmel a mesefesztiválon résztvevő gyerekekről, munkájukról. A cikkhez sajnálatosan nem megfelelő kép jelent meg, mert én (Ráczné Pogácsás Andrea főszerkesztő) úgy találtam helyénvalónak, hogy a cikkhez a gyerekekről szóló fotó kerüljön. Így egy személy nem jelent meg azon, akiről a cikk egyébként semmilyen formában nem tesz említést. Amennyiben bárkit a cikkel megbántottam, attól elnézést kérek. A megjelenés nem politikai eredetű, mert a Hajdúdorogi Újság közéleti lap, politikai cikket nem tartalmaz. Az érintett személy egyedüli közszereplői minőségében ennek megfelelően szerepel is fényképpel, névvel más róla szóló cikkben az újság 11. oldalán. A kialakult helyzet miatt elnézést kérek a kuratórium elnökétől és tagjaitól, valamint a szerkesztőbizottság tagjaitól is.”

(A Hajdúdorogi Újság főszerkesztőjének válasza a Népszabadságnak arról, miért is retusálták ki a polgármestert a lapban közölt fotóról.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Next adósság
2012. december 24. 00:53
A kölönbség óriási, Kovács Laci bácsi a nép érdekében toszott, hogy jobb legyen az asszonynép közérzete. Közben meg is kérdezte politikailag: "Mit akarsz csillagom, 23 millió románt, vagy Laci kötelét?" Még ott is az MSZMP érdekeit tartotta szemelőtt, ez a nagyszerű, mindenre alkalmas ember. Főenergiabiztos, Főadóbiztos, Alpinológus biztos, jól fizették biztos. Hümm!
Next adósság
2012. november 03. 07:46
„Miért nincs mellettünk a polgármester bácsi?” Azé' gyerekek, mert a polgármester bácsi elment a nokiásdobozokat begyüjteni most ilyenkor van szezonja a nokiásdobozoknak. Hümm!
koronaszepe
2012. november 02. 21:57
Ez nem amatőrködés, ez túlzott megfelelési kényszer, ha jó indulatúak vagyunk.
balint60
2012. november 02. 19:17
Értékelem az elnézés-kérés gesztusát. Nem értékelem viszont a "magyarázatot". Ugyanis semmilyen (fő)szerkesztői elv nem igazolhat hamisítást; amennyiben csak gyereket mutató fotót akartak közölni, miért nem készítettek egy ennek a főszerkesztői elvárásnak megfelelő képet? Ennek hiányában viszont úgy kell publikálni egy fotót, ahogyan az elkészült - ennyi. PS. a névtelen, "egy személy" utalás Csige Lajos polgármesterre pedig gyomorforgató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!