Véget ért a menet – egy kis kellemetlenséggel

2012. október 18. 03:42

Nem szeretem a számháborút, de a híradások már megint elképesztő módon hazudoznak, ezért tisztáznom kell azt, ami az Avason velünk vonulóknak egyértelmű volt. A Magyar Élet Menetén minimum 3 ezer ember vett részt.

2012. október 18. 03:42
Vona Gábor
Facebook

„Nem szeretem a számháborút, de a híradások már megint elképesztő módon hazudoznak, ezért tisztáznom kell azt, ami az Avason velünk vonulóknak egyértelmű volt. A Magyar Élet Menetén minimum 3 ezer ember vett részt, egyesek szerint a menet idejére ez 5 ezerre duzzadt. A cigány rendezvényen 400-500 ember jóindulattal, a DK-ról nem tudok számot. Szóval hatalmas siker volt, hogy ezen a nagyon nehéz helyen ilyen nagy erővel voltunk jelen, megszégyenítve a balliberális tábor napok óta fogadkozó vezetőit.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött, voltak akik 400 kilométerről! Ez a szolidaritás erőt adó volt, jó volt látni, hogy kiállunk egymásért. Megható volt az is, hogy a beszédem alatt az egyik oldalról egy, az Új Magyar Gárdához, a másik oldalról pedig egy, a Magyar Nemzeti Gárdához tartozó gárdista tartott fáklyát. Mindkét szervezet komoly erőkkel volt jelen. Az UMG egy századdal érkezett, de ott volt a Csendőrség, a Szebb Jövőért Polgárőrség, a HVIM, a Diósgyőr szurkolói, avasi lakók és még nagyon sokan. Ez a menet nem csak a magyar élet, de a magyar összetartozás menete is volt. A helyi Jobbik pedig nem áll le, nemsokára Morvai Krisztina látogat Miskolcra.

Hazafelé ért egy kis kellemetlenség, amikor a négysávos úton kifelé haladva lecsaptak az autónkra a rendőrök. Egy másodperc alatt körülvettek bennünket, ráadásul a belső sávban voltunk, így az egész forgalom leállt a mi irányunkban. Kiszállítottak bennünket az autóból, nem akarták megmondani, hogy mi a helyzet, amikor jeleztem, hogy amíg nem kapok magyarázatot, addig nem adom át a személyi igazolványomat, akkor azt válaszolták, hogy bevisznek. Aztán a parancsnok felismert, telefonált és ez elmaradt. De semmiféle magyarázatot nem kaptam, hogy miért, állítólag egy bejelentést kaptak. Innentől elkezdtem rögzíteni az eseményeket, amit itt lehet megtekinteni:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uPrsMIjEm8E

Érdemes ezt is elolvasni:
http://barikad.hu/breaking_rendorok_vadasztak_vona_gaborra_video-20121017

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. október 18. 11:42
Vona úr! Mindez belefér a demokratikus erők szilárd jellemébe! Alig várják, hogy Ön is Zorbánozni kezdjen! :))
ballada
2012. október 18. 09:47
Érdekes a kanadai amerikai magyarok hamarabb tudták ezt hírt mint ide haza,éjszaka bent voltam köztük élő chatban,már ott beszélték ezet a hírt. "Hazafelé ért egy kis kellemetlenség, amikor a négysávos úton kifelé haladva lecsaptak az autónkra a rendőrök. Egy másodperc alatt körülvettek bennünket, ráadásul a belső sávban voltunk, így az egész forgalom leállt a mi irányunkban. Kiszállítottak bennünket az autóból, nem akarták megmondani, hogy mi a helyzet, amikor jeleztem, hogy amíg nem kapok magyarázatot, addig nem adom át a személyi igazolványomat, akkor azt válaszolták, hogy bevisznek. Aztán a parancsnok felismert, telefonált és ez elmaradt. De semmiféle magyarázatot nem kaptam, hogy miért, állítólag egy bejelentést kaptak. "
ballada
2012. október 18. 09:41
Szóval Miskolcot a jobbik a cigányok a dk szeretné megkaparintani .
Kandeláber
2012. október 18. 09:38
Hát a bodzaszedők meg a DK-s bácsik-nénik tényleg nem voltak olyan jaj de sokan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!