Nem leszek egyslágeres csoda

2012. november 16. 12:38

Sokan kérdezik, hogy nem félek-e, hogy egyslágeres csoda maradok, pedig itt van már az albumom is. Interjú.

2012. november 16. 12:38
Carly Rae Jepsen
Quart

„Túlzás nélkül egy dal változtatta meg az életed. A Call Me Maybe már több mint egy éve megjelent, mire számítottál akkor?

Hát nem nagyon voltak várakozásaim. Abban reménykedtem, hogy talán bejut a szám a kanadai top 10-be, ennél merészebb vágyaim nem voltak addig. [nevet] Aztán amikor No. 1 lett, még mindig nem gondoltam, hogy világszerte ilyen karriert fut majd be, de szerencsére tévedtem. Onnantól kezdve már olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy én sem győztem követni, és rövid idő alatt teljesen megváltozott és felgyorsult az életem, minden nap van valami új feladat vagy kihívás, nincs egy pillanat megállás sem. De nagyon örülök neki, hogy így történt.

Személyesen is hálás vagy Justin Biebernek, amiért ő indította be a szám igazi karrierjét azzal, hogy kitette a Twitterre?

Persze. Nélküle ez egész biztosan nem sikerült volna, és ezért nagyon hálás vagyok neki, noha ezt ő nem ezért csinálta, hanem csak tetszett neki a dal, és jóhiszeműen kitweetelte. Aztán már később megismertem személyesen is, és nagyon kedves srác, énekelt is velem egy duettet is a lemezemre. Furcsa azért, hogy milyen véletleneken múlnak a dolgok: előtte évekig hiába próbálkoztam, az igazi siker mindig elkerült.

Hiába került fel a következő számod is a listákra, azért rólad még sokáig a Call Me Maybe jut majd eszébe mindenkinek, nem félsz ettől?

Nem igazán. Ez szerintem egy jó dolog, hogy egyáltalán eljutottam odáig, hogy megismerjenek az emberek, és nem baj, ha egy dallal kötik össze a nevem. Sokan kérdezik, hogy nem félek-e, hogy egyslágeres csoda maradok, pedig itt van már az albumom is, amin vannak még dalok, amelyekből szintén lehet sláger és bízom benne, hogy még a jövőben is lesz alkalmam további sikerdalokat énekelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!