A forradalom Gulyást eszik

2012. november 26. 16:45

Gulyás Gábor története legyen tanulság mindazoknak, akik azt hiszik, meg lehet állni félúton.

2012. november 26. 16:45
Dési János
Dési János
Népszava

Mi, akik még emlékezünk valamire történelmi tanulmányainkból, nem lepődünk meg azon, hogy a forradalom felfalja saját gyermekeit. Most éppen Gulyás Gábort, a Műcsarnok eddigi vezetőjét kapta be, szőröstül-bőröstül. Gulyást ugyan pályázat nélkül nevezték ki, a sajtóban sokszor fideszesezték le. Ám az kétségtelen, hogy a debreceni Modemben és a pesti Műcsarnokban is több felettébb érdekes kiállítást szervezett. Vonzotta a közönséget, még ha mértékadó kritikusok többször is elverték rajta a port és azt is szemére hányták, nincs olyan, hogy »középen állás« - ezt csak úgy mondja, mert egy műalkotás vagy igaz vagy hazug. Gulyás próbálkozott - de nem eléggé parírozott. Állítólag nem engedett be egy Makovecz kiállítást, amely lehet, hogy jó ízlésre vall, de hát ilyen forrófejűség ma megengedhetetlen. Meg felteszi a kérdést »Mi a magyar« - aztán zsidók meg cigányok képét is kirakja? Hát ez nem megy. Így aztán a Műcsarnok most az ókonzervatív, sértett ámde pénzéhes, új úgynevezett művészeti akadémiáé lesz. Gulyás mehet a levesbe.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2012. november 27. 01:42
Ez a szerencsetlen baromarcu mar megint olyasmirol ir amirol fogalma sincs. Nem kell mindenbe beledumalond kisapam - mi meg orulunk hogy olyan ember kerul a Mucsarnok elere, aki nem fikazza le Makoveczet, aki nem fikazza le a magyarokat.
Alarik
2012. november 26. 22:33
Milyen jó neked Janika, hogy szinte bármire fel tudod fűzni a napi betevő ceterum censeodat, te született szánalomhalmaz. Egyéb tevékenységre már nem is futja a kapacitásodból, ez lefoglalja az összeset.
beflower
2012. november 26. 18:37
Neked kéne a levesbe menni! Nem tudom ki eszi a te főztedet,de sajnálom.Megint dühös vagyok magamra,hogy az időmet idiótaságok olvasására és sajnos véleményem leirására fecsérlem!Igérem veled kapcsolatban,többet nem okozok magamnak hányingert!Mindegy milyen vallású vagy,a hülyeség nem felekezet függő.Próbálkozhatnál valami mással az "ujságirás"helyett.Pl.libatöméssel az biztos jobban menne!
GáborGábor
2012. november 26. 18:22
dési elvtárs, ha megint nyer a fidesz akkor te is elmész az országból??? mert akkor a fidesz általam nyert egy újabb szavazót...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!