Köszönöm a csíkiak támogatását

2012. december 09. 22:16

Ma Csíkvidék ismét megmutatta, hogy elég erős ahhoz, hogy saját maga döntsön jövőjéről.

2012. december 09. 22:16
Korodi Attila
RMDSZ.ro

„Ma Csíkvidék ismét megmutatta, hogy elég erős ahhoz, hogy saját maga döntsön jövőjéről. Falvaink, városaink lakosai, a kedvezőtlen körülmények ellenére, magas számban járultak a szavazó urnákhoz. A lakosság 46,76%-a adta le szavazatát.

Köszönöm mindenkinek aki úgy érezte, hogy nem hagyja, hogy mások döntsenek az életéről. Külön köszönöm az RMDSZ Csíki Területi Szervezetének a munkáját, amelynek hatékonysága ma is megmutatkozott. Az itt elvégzett szervezeti munka példaértékű kell, hogy legyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Panzergeneral
2012. december 10. 13:28
Mellesleg olyan, hogy Csikvidék nincs. Van Alcsik, Csik és Felcsik. Ha ezt egy valahonnan ideejtőernyőzött akárki mondaná, még akkor is butaságról tanúskodna, de, hogy egy alcsiki komprádor mondja, az már szegénységi bizonyitvány!
Odoaker
2012. december 10. 11:11
Na, Wilsoni elvek reloaded???
tevevanegypupu
2012. december 10. 06:56
Most mi a baj? Az erdelyi magyaroknak ugyanugy nosztalgiajuk van Csauseszku utan mint az itteni magyaroknak Kadar utan.
egykettő
2012. december 10. 01:11
Én azt nem értem, hogyha az RMDSZ az erdélyi MSZP akkor Orbánék miért törték össze magukat a külhoniak szavazati jogáért? Már Felvidéken is beégtek rendesen. Vagy most úgy lesz, hogy ha magukról van szó, jól beintenek a Fidesznek, nekünk meg megszavazzák, hadd élvezzük?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!