Nemzetemnek biztonságáról

2012. december 03. 13:29

Ebben az országban gyűlölet van, kirekesztés és elutasítás.

2012. december 03. 13:29
Rosa Parks
Megadom a szót

„Ebben az országban gyűlölet van, kirekesztés és elutasítás. Egyszerűbb azt mondani, hogy a zsidó bankárok elvették a pénzemet, mint azt, hogy rosszul vettem fel a hitelt, mert nem voltam fizetőképes. Egyszerűbb Orbán Viktort egy zsidó cigánynak nevezni, miközben egy néggyerekes, református családapa, aki legalább maga körül családot teremtett, olyat amilyet, de családot. Miközben mások gyűlölködve köpködnek.

Szerintem nemzetbiztonsági kockázatot jelent a sok masírozó kopasz állat, a gárdista nők, a gárdista gyerekek. A feketébe öltözött gyűlölködők, akiktől féltem 2006-ban is és félek ma is. Akik a buszon leköptek, lezsidókurváztak, akik miatt nem tudtam elmenni a barátnőm szülinapi bulijába, mert elállták az utat a Jókai téren és meg akarták verni az embereket. Szerintem nemzetbiztonsági kockázat a gyűlölködés, a gyűlöletkeltés, a kirekesztés. Szerintem veszélyes elengedni a másik kezét, veszélyes a szegényeket szegényebbé tenni és a gazdagokat kielégíteni. Romboló hatással van a társadalomra az erőszak politikája, a bántalmazottak lelki fájdalmának lekicsinylése, a nők, a gyerekek, a szegények sarokba állítása.

Tök gáz ez az egész. Én nem ezért dolgozom, én nem ilyen keresztény vagyok, én nem ilyen magyar vagyok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2012. december 03. 18:11
Igaz ! Ebben az országban gyűlölet van . Végtelenül,engesztelhetetlenül gyűlölitek a teljes magyarságot .Ezért acsarkodtok ,játsszátok a kirekesztettet ,a sértettet folyamatosan .Nem tudnátok létezni enélkül ,mert nagyon jól elvagytok ebből .És a gyűlöleteken kívül van még más is ebben az országban . Végtelen lenézés és megvetés a magyarság iránt. (- "olyat,amilyet ,de családot"-)Ebben benne van minden...Megvetlek benneteket .
birkakaka
2012. december 03. 17:57
"Ebben az országban gyűlölet van, kirekesztés és elutasítás. Egyszerűbb azt mondani, hogy a zsidó bankárok elvették a pénzemet, mint azt, hogy rosszul vettem fel a hitelt, mert nem voltam fizetőképes. " Innentől már nem is olvastam tovább!Ugyanis a bankoknak külön lóvét fizettek a hitelelbírálásért is.Ezt a pénzt azok sem kapták vissza akik nem kaptak hitelt./tiszta nyereség./ Aztán feketén fehéren látszott mennyit bír a fószer bevállalni.Ebből már látható volt főleg egy bank szakembernek hogyha meglódul a valuta felfelé akkor ki milyen hamar csődöl be.Szóval a bankok bepalizták a népet.Ugyanis valutában számoltak és magyar forintba fizettek.Maximum a forint inflációjával számolgathattak volna.
antioxi
2012. december 03. 16:50
Rosa! Te sem keresztény, sem pedig magyar nem vagy, esetleg csak az útleveled szerint. Továbbá: Magyarországon nincs gyűlölet, csak elutasitás van. Igen, a többség elutasitja a magyar nemzet ellensséget. Talán megértesz bennünket-:) ui: Korrigálok: van gyűlölet. A velünk élő társutasok, a nemzet ellenesek nagyon gyűlölik a magyar-magyarokat. Remélem, te nem vagy közülük való?!
kaktuszvirág
2012. december 03. 16:43
Remélem 2014 ben győz a jobbik,azután rendet csinál az országban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!