Ámokot futott a Voice koreográfusa

2012. december 29. 14:11

Hiába sulykolja a Tv2 a nézők agyába, hogy Ez. Az. A. Műsor. Ahol. Csak. A. Hang. Számít, ha a produkciókat elnyomja a bőrtangás altestét a kamerába betárogató táncosnő.

2012. december 29. 14:11
sixx
comment:com

„Hiába sulykolja a Tv2 a nézők agyába, hogy Ez. Az. A. Műsor. Ahol. Csak. A. Hang. Számít, ha a produkciókat elnyomja a bőrtangás altestét a kamerába betárogató táncosnő, és a produkció főszereplőjét még a kamera is kétségbeesetten keresi a díszítőelemek között. Karai Anna, Bakonyi Zsolt, Henderson Dávid és Pákai Petra előadását teljesen tönkre vágta a modern táncszínházasdi - úgy látszik, a készítők még mindig nosztalgiával gondolnak vissza a Megatáncra, és visszasírják Karsai Zita legendás lábmelegítőjét, pedig a Voice egy énekverseny, amiben a koreográfiának, háttérténcosoknak és az elvadult jelmezeknek maximum kiegészítő szerepet szabadna szánni. Mert ugye itt a hang a fontos.

Igen ám, de mi van akkor, ha a próbák alatt kiderül, hogy a papíron jól működő Bűdi Szilárd - Robbie Williams páros Jimmy fia Krisztián legkínosabb pillanataira emlékeztető szeánszot eredményez? Ha Karai Anna nem tudja elénekelni a valóban kurva nehéz System of a Down-nótát? Akkor valami kitalálunk, és elvonjuk a jónép figyelmét, mint Pákai Petra fellépése alatt, akit dominaszerkóba öltöztettek és slusszpoénként még spárgába is letoltak Britney Spears tökéletesen félreértelmezett slágernek utolsó taktusaira. Szegény nőnek pedig van hangja, vele kellett volna például Cserháti Zzuzsát énekeltetni, de ha már úgy alakult, hogy egy tinislágert kapott, akkor Malek Andrea az értékelésében miért azzal cseszegette, hogy nem olyan filigrán alkat, mint a mellette vonagló dísznőstények?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!