Az égig érő vadkender – flasztermese

2013. január 28. 13:19

Péter nemrégiben azt mondta, nem ambíciója a képviselőjelöltség 2014-ben, de bármire hajlandó, ha ezt várják tőle.

2013. január 28. 13:19
Joliet Jake Blues
Tutiblog
„A hivatalos változat szerint a Milla egy civil beszélgetés folyamán öltött testet egy vendéglátóipari műintézményben, ahol koccantak a poharak és a civil szerveződéseket kellett mederbe terelni, mint Vásárhelyi Pálnak a Tiszát. Majd hamarosan az új médiaszabályozás ellen kellett tüntetést szervezni 2010. december 20-ára és innentől egyenes út vezet a civil létből az Együtt 2014 mozgalomig, melyben már Bajnai Gordon és Kónya Péter, JéPé társai. Péter nemrégiben azt mondta, nem ambíciója a képviselőjelöltség 2014-ben, de bármire hajlandó, ha ezt várják tőle. Szerény. És nemrég még civil volt. Persze ne gondoljunk továbbra se a pénzre.  Péter se gondol rá. »A barátaim tartanak el, amiből eszünk, az kölcsönpénz« mondja három gyerekkel, kutyával, menyasszonnyal és egy nagyobb lakással. 

Rossz az, aki rosszra gondol. Az hagyján, hogy egy kis marihuánacsempészetből hogyan vezetett az egyenes út addig, hogy politikai tényezővé váljon, nagyjából bohóckodva Péter Magyarországon. Ámérika a lehetőségek hazája, ezt mind tudjuk. De a nagy kérdés, hogy ki fizette a révészt?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2013. január 28. 15:49
Volt egyszer egy ember. (???????????) Szakála volt kender.(cannabis indicum) Felmászott a fára. (uborka) Leesett a sárba. (2014) Két díler húzta (a csőbe) Harmadik meg nyúzta (a pénzért) Konrád Gyuri siratta (ő is nostras) Török Zsolti kacagta (egy konkurenssel kevesebb)
füst
2013. január 28. 15:47
Hát igen, a legkomolyabb kérdés az az, hogy miből élt eddig ez a fószer és a szervezetei. Valószinüleg nagy meglepetés lenne, ha kiderülne, hogy a kötelező terelő csatornák mögött, ki is a tényleges finanszírozó......
puszika
2013. január 28. 14:59
Ebből is látszik hogy a ballib. ellenzék már csak a "semmi emberek"- re tud számítani és építeni.Az eredmény is olyan lesz !
tutiblog
2013. január 28. 14:44
Nem Bérholkynak, de máskülönben köszönjük, ha kapunk némi lájkot a www.tutiblog.com tetejére. Olyan, mint egy cirógatás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!