Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Magyar áruk fóruma

2013. január 03. 10:09

Nyugdíjasklub például mindenképp kell. Választani Schmuck Andoré és Fekete Györgyé között lehet. Nem túl nehéz, de jól nem fog esni.

2013. január 03. 10:09
Tóta W. Árpád
HVG

Schmuck Andornak megvan a maga kis privát Kubatov-listája, több mint százezer nyugdíjashoz van bekötve, szóval érdemes vele jóban lenni, mert kelleni fog az ő nyája mint szavazó, és még inkább mint szavazatszámláló és cédulagyűjtő. Schmuck Andor pontosan úgy került oda, ahogyan maga az MSZP: befogott orral, halkan, anyázva, de be kellett engedni, mert nincs más megoldás. Valahogy nem jelentkeztek a százezernyi diplomás vállalkozót összefogó civil szervezetek, úgyhogy a munka dandárja megint ezekre marad.


De nem baj. Van ennek tanulsága, és azt érdemes most már végre megjegyezni. Ennyit tudunk. Ennyi az ország outputja.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZolieM
2013. január 03. 15:08
Bajnai, Lendvai, Mesterházi, Bajnai, Schmuck stb. Elvtársak Együtt 2014-ben is.
Fakutya tizedes
2013. január 03. 13:32
A B-listázók unokája kivetit. Lapozzunk.
balbako_
2013. január 03. 12:29
"Schmuck Andor pontosan úgy került oda, ahogyan maga az MSZP: befogott orral, halkan, anyázva, de be kellett engedni, mert nincs más megoldás." Milyen finom úriemberek, finnyásan orrocskájukat befogva lopták szét az országot ( és ebből Tóta W sem maradt ki! és a HVG sem!)
OrangeOrder
2013. január 03. 12:19
Nem igaz W, mert te is egyfajta output vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!