Megvettem a jegyet a Slash-bulira

2013. január 22. 17:44

Természetesen én sem tartom jogosnak, hogy jár nekem az ingyen belépő.

2013. január 22. 17:44
Vörös Gábor
Facebook

„Megvettem a jegyet a Slash bulira. Természetesen én sem tartom jogosnak, hogy jár nekem az ingyen belépő. Belátom, meggondolatlanság volt kitennem az ominózus véleményemet. Rossz napom volt, hülye voltam. Akit ez sértően érintett, attól most, ezennel elnézést kérek.
Külön elnézést kérek az Ossian zenekartól is, amiért »Sixx« (Index-Lángoló gitárok) engem, mint a zenekar tagját mutatott be, holott én már 19 éve nem vagyok a bandában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2013. január 28. 19:06
Legyünk már egy kicsit toleránsabbak. Sokan írnak/mondanak/gondolnak még akár ekkora fasságokat is időnként, amit aztán megbánnak. Szerinted mi az anyád térdét kellett volna tennie még?
Zsolt75
2013. január 28. 19:06
Biztos komoly lesz! Jó szórakozást!
OrangeOrder
2013. január 28. 19:05
Vajon sixx majd elnézést kér? Érdekelne, hogy a Lángoló Gitárok szerkesztősége jár-e ingyen, újságíróbelépővel bárhova. Gyanítom, hogy történt már ilyen.
heep
2013. január 28. 19:05
"Belátom, meggondolatlanság volt kitennem az ominózus véleményemet. " Nem ez volt a baj. Hanem, hogy így gondoltad, gondolod most is. A nekem jár mentalitás. Az, hogy ha kapsz ingyen jegyet, ha nem lesz ebből média cirkusz, amit most megpróbálsz elkenni, elfelejtetni akkor számodra az a világ legtermészetesebb dolga lett volna. A fizessék meg mások a Te jegyed is mentalitás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!