Gyurcsány, aki már nincs is

2013. február 22. 17:28

Nincs Gyurcsány. A Fidesznek keményen el kell kezdenie harcolni. A Jobbik ellen.

2013. február 22. 17:28
Joliet Jake Blues
Tutiblog
„Ami a tartalmat illeti, az nagyjából elvetendő a szónok személye okán. Nem gondolom, hogy a mostani kormány minden kormányok legeslegjobbika. De gondolom, hogy annak, aki kiáll a többi ember elé, hogy kritikát mondjon, csak kell bírnia némi erkölcsi alappal hozzá. Persze az is lehet, hogy Gyurcsány kollektív amnéziával számol… azzal, hogy már senki nem emlékszik a 2006-os rendőrterrorra, a sukorói itt a piros, hol a piros játékra, a rengeteg felvett kölcsönre, az állami vállatok lerablására, a sok böszmeségre, sok lárifárira. Azt mondta a Gyurcsány, hogy ahogy most áll az ellenzék, az nem lesz elegendő a győzelemre. Tényleg. Azt mondta, hogy az ellenzék sose áll össze. Tényleg. Mert mind csak a hatalmat akarjátok, mint heroinista a teli fecskendőt. Azt mondta a Gyurcsány, hogy a nácizmus így meg úgy, hogy a jobboldali náci, irredenta, kirekesztő, kereszténykurzusos… de ezt már hallottuk rákosimátyáselvtárspajástól is.

Néztem a Gyurcsányt és az jutott az eszembe, hogy az önbizalom nem helyettesíti az erőt, sem a szavazóbázist. Ezek nincsenek mögötte. Sem a Bajnaiék, sem a Mesterházyék, sem az elempé osztva kettővel. De adott egy gondolatot nekem, mely régóta érlelődik bennem. Azon felül, hogy látni kell: nincs Gyurcsány. 

 

A Fidesznek keményen el kell kezdenie harcolni. A Jobbik ellen. Hogy ne lehessen a két politikai erőt összemosni sem itthon, sem külföldön. Hogy a sok nemzeti-liberális érzelmű ember majd nyugodtan elmehessen voksolni rájuk.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wazze
2013. február 23. 14:26
"Még az MSZP a legpolgáribb, legdemokratikusabb párt!" Ez ugye valami zsidó vicc volt?!
kukagyerek
2013. február 23. 10:49
mustármag! Elfelejtetted már azokat a nemtelen, aljas támadásokat, amiket a fidesz folytatott a Jobbik ellen a választások előtt, meg utána is. Szemetebbek voltak mint a szocik, pedig azok sem piskóták, ha a nemzeti oldalt kell támadni. A zselés fejű szíjgyártónak a választások estéjén nem az volt a baja, hogy a komcsik még mindig a parlamentben vannak, hanem az hogy a nemzeti oldalt, a magyarokat képviselő Jobbik is be jutott. Csodálkozol, hogy undorodnak a fidesztől az igazi magyarok?
toportyántiszteletes.2
2013. február 23. 10:41
A fityuszka csak 1 tévedés,hazátlan liberálszélkakasok,morál és erkölcs nélküli,elvtelen hatalommegragadók,az átkos selejtjei.Hatalmuk megtartásáért az ország-árulásra is hajlandóak!A nemzetnek ki kell őket vetnie magából!
mustármag
2013. február 23. 10:20
A Jobbik folyamatosan köpködi Orbánt. Akár össze is borulhat a szocikkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!