Mandátumomat egy stratégiáért

2013. február 01. 12:40

Az LMP-ből kiváló platformisták mandátumuk megtartásával a párbeszéd és az együttműködés iránt fogékony választóközönségnek biztosítanak parlamenti képviseletet.

2013. február 01. 12:40
Rosa Parks
Megadom a szót

„Az LMP jelenlegi választói a platformistákhoz húznak úgy tűnik. Belső kutatások és nyilvános felmérések (még a Nézőponté is) egyaránt azt mutatják, hogy a párt szimpatizánsainak túlnyomó többsége – és az értékrendben az LMP-hez közel álló bizonytalanok jó része – együttműködéspárti, csak nagyon kis hányaduk zárkózik el az Együtt 2014 Mozgalomtól.

Az Együtt 2014 vitánál azonban fontos megjegyeznünk, hogy a szakítás nem csak erről szólt. A platformisták határozati javaslatában a Mozgalommal való tárgyalások megkezdése szerepelt és nem a csatlakozás. A platformista képviselők a nyilvánosság előtt számtalan alkalommal próbálták elmagyarázni küldetésüket: van olyan stabil szakpolitikai anyag a kezükben, amivel már érdemes leülni tárgyalni más erőkkel és érdemes arra készülni, hogy 2014-ben ezeket a szakpolitikai tartalmak a jogalkotásban és a magyar valóságban is megjelenjenek. A platformisták hűek akarnak maradni az általuk képviselt politikai tartalomhoz és képviselni kívánják választóikat egy szerintük sokkal több lehetőséget kínáló pozícióból.

Mandátumuk megtartásával tehát nem tesznek mást, minthogy a párbeszéd és az együttműködés iránt fogékony választóközönségnek parlamenti képviseletet biztosítanak. Ez már az első napon is rengeteg állampolgári felajánlásban, üzenetben, közösségi médián kinyilvánított szimpátiában is megnyilvánult, amit a platform Facebook oldalán bárki nyomon követhetet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csenge
2013. február 01. 16:34
Ha már platformisták vannak az LMP-ben, bigámisták miért nincsenek. Ez diszkrinináció.
kjkj945
2013. február 01. 15:58
Ki ez rosa parks??? "" Rosa „Lee” Louise McCauley Parks (1913. február 4. – 2005. október 24.) afroamerikai polgárjogi aktivista, az amerikai feketék polgárjogi mozgalmának egyik vezéralakja.""
kjkj945
2013. február 01. 15:40
"""Az LMP-ből kiváló platformisták mandátumuk megtartásával a párbeszéd és az együttműködés iránt fogékony választóközönségnek biztosítanak parlamenti képviseletet."" Minden rájuk szavazót meginterjuvoltak! ""„Az LMP jelenlegi választói a platformistákhoz húznak úgy tűnik. Belső kutatások és nyilvános felmérések (még a Nézőponté is) egyaránt azt mutatják, hogy a párt szimpatizánsainak túlnyomó többsége – és az értékrendben az LMP-hez közel álló bizonytalanok jó része – együttműködéspárti, csak nagyon kis hányaduk zárkózik el az Együtt 2014 Mozgalomtól."" A felmérések idején, még ne tudták az emberek, hogy szakadtak!!!!!!!!
tóth mária
2013. február 01. 15:36
Érdekes eszmefuttatás!? Ha csak azért nem?azaz, a pénzért, semmi másért. Idióta szösszenet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!