Levél Szaniszló Ferencnek

2013. március 19. 21:07

Más eszközöm nem lévén, ezúton kérem arra, szíveskedjen visszaadni az Önnek általam, tévedésből megítélt Táncsics-díjat.

2013. március 19. 21:07
Balog Zoltán
Balog Zoltán
Balog Zoltán hivatalos honlapja

Szaniszló Ferenc úr részére

Tisztelt Szaniszló Ferenc!

2013. március 15-e alkalmából Táncsics-díjat adományoztam Önnek a Magyar Újságírók Közössége felterjesztése alapján. Döntésemmel elsősorban azt a munkát szándékoztam elismerni, melyet külpolitikai újságíróként végzett, amikor az egykori szovjet térségből és balkáni háborúból tudósított.

A döntés meghozatalát követően értesültem azokról, az elmúlt években tett kijelentéseiről, melyekkel nem tudok azonosulni, mert szemben állnak az általam és a Kormány által képviselt értékekkel.

Rossz döntésemet a nyilvánosság előtt is rögtön beláttam. Más eszközöm nem lévén, ezúton kérem arra, szíveskedjen visszaadni az Önnek általam, tévedésből megítélt Táncsics-díjat.

Bízom bölcs döntésében.

Budapest, 2013. március 19.

Üdvözlettel:
Balog Zoltán”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 327 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:33
Baloghnak nem leveleket kellene írogatni hanem vállalni a felelőséget a döntéséért: vagy megvédi azt vagy lemond. Amúgy ha Bolgárnak van akkor Szaniszlónak is jár sőt aki megkérdőjelezi az elhúzhat a komcsi panteonba.
Rike
2013. szeptember 24. 02:33
Amint éppen kioktatod lelkipásztorodat! Ha a Jóisten igy rendelte, vagy nincs is predesztináció, avagy fogalmad sincs hogy ez a szó mit is jelent? Mellesleg a Wiki: "Moszkvában végzett egyetemet, majd 1986-tól az akkori Magyar Hírlap moszkvai tudósítója lett. Később a Magyar Televízió Panoráma című külpolitikai adásának a munkatársa. " No Ti is Moszkvában képeztettétek a kádereiteket? Gratulálok!
Rike
2013. szeptember 24. 02:33
Ezt már annyiszor cáfolták, és neked ez még új? Én nem tudom mi is a Te neved, de Nagy nevű ember sok van, Imre talán kevesebb, de abból is van elég. Amúgy a Nagy Imre mitosz nekem sem tetszik annyira, de szalosjánnál azért picit jobb volt. Bár a padláslesöprések... Nem tudom, izlés dolga.
Rike
2013. szeptember 24. 02:33
Wiki: "Moszkvában végzett egyetemet, majd 1986-tól az akkori Magyar Hírlap moszkvai tudósítója lett. Később a Magyar Televízió Panoráma című külpolitikai adásának a munkatársa. " No Ti is Moszkvában képeztettétek a kádereiteket? Gratulálok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!